Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 25 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Fan van gefrituurde kip én streetwear? Dan wil je deze collectie echt even bekijken

Als je op dit artikel hebt geklikt, is de kans groot dat je de vraag in de titel kunt beantwoorden met ‘ja’. Nou, let dan goed op, want voor alle kip-en streetwearliefhebbers komt er iets leuks aan.

Banlieue gaat samenwerking aan

Nou… daar is ‘ie dan! KFC en streetwear merk Banlieue brengen samen een exclusieve collectie uit. Centraal in de capsulecollectie staat het herkenbare design van het populaire Rotterdamse streetwear merk Banlieue. De collectie bestaande uit een iconische herbruikbare KFC + Banlieue bucket en KFC + Banlieue t-shirt is vanaf vandaag te koop voor fans en liefhebbers van beide merken. Dus dat wordt lekker inslaan! Loop je er stoer bij én je bent ook nog eens goed bezig met je duurzame bucket, of in elk geval beter bezig 😉 De keuze is aan jou.

Good to know: de opbrengsten van deze verkoop gaan naar de Banlieue Foundation. Deze stichting helpt mensen van alle leeftijden om hun plek te vinden in de samenleving. Door middel van sport, kunst en cultuur worden jongeren gestimuleerd om diverse uitlaatkleppen te verkennen en rolmodellen te ontmoeten. De KFC + buckets, gevuld met 22 Hot Wings, zijn alleen te koop in de restaurants in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

Banlieue x KFC

Sinds de oprichting in 2014, creëert lifestyle merk Banlieue kwaliteitskleding die trouw is aan de culturele roots en de Rotterdamse buurten waarin oprichters Sinan Karaca, Levie Merckens en Richard Lopes Mendes zijn opgegroeid. Heeeel vet!

Energie krijgen

Met een drukbezet leven kan het soms een uitdaging zijn om je energie op peil te houden. Vaak is dit zelfs op zijn laagst wanneer je het ‘t meest nodig hebt. Met deze handige en eenvoudige tips krijg je jouw vitaliteit zo weer terug, zonder enorme veranderingen te hoeven maken in je levensstijl. Hoe je dat doet? Wij geven tips om je energie weer terug te krijgen.

Deze wrap geïnspireerd op de Zinger Burger van KFC gaat viral op TikTok