Kim van der Blom
Kim van der Blom Beauty en Style 27 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze Gen Z make-uphacks gaan viral op TikTok en wil jij ook kennen

Generatie Z is opgegroeid met YouTube-tutorials en Instagram, het zal je dan ook vast niet verbazen dat ze een groot deel van hun tijd besteden op TikTok. Daar vinden we beste make-uphacks en beautytips die je leven veranderen. Omdat je soms door de bomen het bos niet meer ziet, zetten wij de grootste viral Gen Z make-uphacks op een rij.

Bedank ons later.

1. Flawless base

Make-up influencer Danielle Marcan deelt via TikTok de flawless base-hack. De truc? Breng voor je foundation de contour, blush en highlighter aan. Daarna breng je de foundation pas aan en blend je alles. Voilà flawless. Voor deze make-uphack is het wel belangrijk dat de producten creamy zijn.

https://www.instagram.com/reel/CI_tKvUD015/?utm_source=ig_web_copy_link

2. Blush-hack

Waar je de blush aanbrengt kan veel effect hebben op de vorm van je gezicht. Megan Lavallie ging viral op TikTok met een video waarin zij laat zien hoe blush op je wangen voor een voller gezicht kan zorgen, maar ook hoe je je gezicht meer een lift kan geven. Daarnaast nog hoe je de cheeckbones kan accentueren of een sunkissed-look kan creëren.

@meganlavallie

Thankyou for 300k 🥺 Ive watched all of your recreations of this video. I feel so lucky to be able to connect with all of you

♬ L’amour, l’amour, l’amour – Bon Entendeur & Mouloudji

3. Setting spray-hack

Spray jij je gezicht in met setting spray? Stop. Kevi Kodra ging viral op TikTok met zijn techniek om de setting spray aan te brengen. It’s a game-changer! In plaats van je setting spray te sprayen, pak je een beautyblender en spray je de setting spray op de beautyblender. Doe dit totdat het nat is, “stuiter” de beauty blender vervolgens op de palm van je hand. Begin waar je altijd highlight en breng de beautyblender zachtjes aan op de huid. Het geeft niet alleen een mooie glow, maar zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten.

@kevikodra

Pro-setting spray trick #fyp #makeup #makeupartist #makeuptutorial #beautyhack #beautyreview #skin #glam #makeuphack #makeupvideos

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

4. Concealer-hack

Zoals bij de blush kan je ook met je concealer zorgen voor een lift-effect. Plaats de concealer omhoog weg van je ooghoek en doe hetzelfde bij je mondhoek. Voeg daarna nog een beetje concealer toe aan de binnenkant van je oog, de zijkant van je neus, het midden van je oog en als laats onder de jukbeenderen. Nu ben je klaar om alles te blenden, en voilà je eigen concealer-facelift.

@meghaess

Reply to @med.s03 here’s the original facelift with concealer video #faceliftmakeup #facelift #nonsurgicalfacelift #shapeshift

♬ BDASH Breathe – BDash

Door deze 4 tips breng jij winged eyeliner aan als een pro