Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 29 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Wisten we niet: deze acteurs in Ginny & Georgia zijn broer en zus in het echt

Grote kans dat jij de hitserie Ginny & Georgia al helemaal hebt uitgespeeld. Niet? Dan weet je wat je te doen staat. Wel? Dan ben je gegarandeerd aan het wachten op een nieuw seizoen. In de tussentijd kan je genieten van een opvallend nieuwtje. Er zijn namelijk twee acteurs die in het echie broer en zus zijn.

Ja, echt. De band tussen Ginny & Georgia is dus niet de enige familieband op de set.

Familie in Ginny & Georgia

In de serie staat de bijzondere band tussen moeder Georgia en tienerdochter Ginny natuurlijk centraal. Maar we durven te wedden dat jij ook niet wist dat dit niet de enige familieband is in Ginny & Georgia. Er zijn namelijk twee acteurs broer en zus.

Nu vraag jij je natuurlijk af wie dat zijn. Snappen we. Raymond Ablack, die Joe speelt, is in het echt de broer van Rebecca Ablack (goh). Rebecca speelt de rol van Padma, de vriendin van Marcus.

Family pic

Hoe het kan dat we dit niet eerder wisten? Dat zullen we nooit weten. Wij – en vele fans met ons – kwamen er pas achter toen Raymond een foto op Instagram plaatste samen met Rebecca. Beiden spelen in Ginny & Georgia.

It’s not lost on me just how impossible the odds were and just how lucky I was to have lived a shared dream with my sister. Feeling grateful”, was de caption. En toen wisten we genoeg. Hij heeft het namelijk over zijn zus! In de comments onder de post is te lezen dat het nieuws meerdere mensen was ontgaan. Kan gebeuren.

Tweede seizoen

Grote kans dat we de broer en zus weer terugzien in het tweede seizoen Ginny & Georgia want yes, die komt er. Of nou ja, eerlijk is eerlijk, daar hoeven we niet heel verbaasd over te doen. Het open eind riep om een nieuw seizoen.

Het vervolg van Ginny & Georgia zal wederom bestaan uit tien afleveringen en da’s eigenlijk ook direct alles wat we erover weten. Een ding is zeker, wij hebben er zin in.

Kijk-inspiratie nodig? Dit zijn de 10 best bekeken Netflix Originals ooit