Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Beauty en Style 1 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit wil je proberen! De meest trendy haarkleuren voor de herfst 2020

De herfst is officieel begonnen en dat voel je meteen. Gezellig binnen zitten, kaarsjes en heel veel kopjes thee. Daarnaast zijn wij ook helemaal klaar voor alle warme haarkleuren, na al die koele kleuren van de zomer. Van highlights tot diepblond en prachtig rood: deze herfst kan het allemaal.

Ga jij één van deze nieuwe looks proberen?

Haarkleuren voor de herfst

Terwijl het weer kouder wordt, worden de haarkleuren veel warmer. Bereid je voor op diepe rode kapsels, heftige highlights en donkere roots deze herfst.

1. Gezicht omvattende hightlights

Deze trend heb je waarschijnlijk de laatste tijd al vaker voorbij zien komen. Meiden die alleen de voorste twee plukjes van hun haar blonderen. Dit zorgt voor dat je gezicht omringt wordt met een andere haarkleur en dat je gezicht wordt benadrukt. We love it!

2. Warm blond

Laat die zilvershampoo maar in het doucherekje staan deze herfst. We gaan nu namelijk voor een warmere blonde uitstraling, meer richting crème in plaats van zilver. De warme blonde kleur zorgt ervoor dat je gezicht er gezonder uitziet, als je lekkere bruine kleurtje van de zomer langzaam vervaagd.

3. Rood

Rood haar is helemaal in in 2020 en het blijft ook nog zo in de herfst. Het is vooral prachtig in hele diepe tinten. Geef voor deze haarkleur bij je kapper aan dat je een kleur richting oranje of paars wilt. Good luck!

4. Karamel highlights

Karamel-kleurige hightlights in donkerbruin haar – wij zijn verliefd. Geef je bruine haar wat diepte met deze highlights die net twee tinten lichter zijn.

5. Bronde – blond/bruin

Bronde is een mix tussen blond en bruin. Ben jij bang om je haar helemaal te blonderen, misschien is dit dan iets voor jou deze herfst? Lees ook eens deze tips om je haar natuurlijk lichter te maken – 5 x natuurlijke manieren om thuis je haar op te lichten.

6. Karamel

Karamel wordt trendy deze herfst. Als highlights zijn ze prachtig, maar je kunt natuurlijk ook je hele haar in deze kleur verven. Karamel is eigenlijk een soort diepe donker blonde kleur met hele subtiele rode accenten erin.

7. Root melt

Ja, dit denk je goed. Het wordt in om je uitgroei te laten staan. De aanzet van je haar is hierbij donkerder dat de rest van je haar, dit geeft je coupe diepte. Wat vind jij?

Lees ook: Gloss brown is dé haarkleur van deze herfst en Kim Kardashian bewijst waarom