Gina Koninkx
Gina Koninkx Beauty en Style 9 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

Haar inspiratie! Deze kapsels voor halflang haar zijn prachtig en wil je meteen uitproberen

Ben jij op zoek naar toffe kapsels voor halflang haar? Wij hebben de mooiste inspiratie voor je op een rijtje gezet. Als je deze looks ziet ga je er dit weekend meteen mee aan de slag. En als je nog twijfelde over je lange lokken weet je nu zeker dat er flink wat centimeters vanaf mogen bij de kapper.

Een bob is girly én sexy en heel bekend modeland heeft dit kapsel al eens gerockt. Wij snappen wel waarom want deze 7 kapsels zijn prachtig:

1. Knotje bovenop

Niet alleen voor festivals is deze look perfect, hij kan namelijk elke dag gedragen worden. Lekker nonchalant en zonder vervelende plukjes in je gezicht.

2. Balayage met hoog contrast

Als je kort haar hebt kan dat sneller dun lijken dan het daadwerkelijk is. Door een balayage te laten zetten (met verschillende kleuren) creëer je diepte in je coupe en lijkt jouw haar in eens een stuk dikker.

3.Mooi met halflang haar: de textured bob

Super chic, maar ook nonchalant. De bob met golvende krullen staat iedereen mooi en in deze tutorial wordt voorgedaan hoe je snel zo’n textured bob creëert.

4. Lengteverschil

Ga voor halflang haar dat achter wat korter is geknipt dan voor. De strakke lijn doet ontzettend veel voor je gezicht en wij weten zeker dat je tientallen complimentjes krijgt.

5. Opsteken met bobby pins

Je hoeft geen mega lang haar te hebben om het mooi op te kunnen steken. In deze tutorial wordt stap voor stap uitgelegd hoe je met bobby pins (als je die niet al allemaal kwijt bent) halflang haar kunt opsteken.

6. Ingedraaide knot

Het ziet er ingewikkeld uit, maar deze hairdo kun je makkelijker maken dan je misschien denkt. Pak een pluk en draai deze rondom zijn eigen as. Zet hem daarna vast met een bobby pin. Herhaal dit op een paar plekken in het haar en draai de rest van je haar in een lage knot.

7. Vlecht

Even goed opletten, want deze tutorial gaat vrij snel en hij is best nog moeilijk. Maar als hij eenmaal lukt zie je eruit om door een ringetje te halen.