Renée
Renée Life 5 sep 2018
Leestijd: 4 minuten

Ik keek de eerst aflevering van Adam zkt Eva VIPS en OMG

Echt. Ik – Beautify’s Renée – kan mijn geluk niet op. Mijn guilty pleasure programma Adam zkt Eva VIPS is terug op televisie en ik heb de eerste aflevering gekeken. Jawel, op Videoland. Met Joshua. Of nou ja, Joshua was de eerste kandidaat. Je snapt wat ik bedoel. Pak er een glas wijn bij, want ik ga je bijpraten.

*Let op, spoiler alert*

Adam zkt Eva VIPS aflevering 1 met Joshua

De aflevering begint al goed. De 21-jarige Joshua en zijn floshua peddelen op een Expeditie Robinson-waardig vlot richting het eiland. Ik weet wat er gaat gebeuren: binnen nu en 30 seconden trekt hij z’n kleren uit. Door de verhalen van Megan weet ik dat de kijkers heel wat te wachten staat.

Binnen de eerste minuut wil je al een traantje wegpinken. Joshua doet mee aan Adam zkt Eva VIPS omdat hij meiden wil ontmoeten die hem laten zien dat ze hém leuk vinden. En niet verleider Joshua van Temptation Island.

‘Ik heb nog nooit een meisje in m’n leven gehad waar ik oprecht van hield. Of het gevoel had: dit is liefde.’ Hij is op zoek naar een positief meisje, die leuk is en makkelijk praat. En dus komt de eerste naar het eiland in de Zuid-Chinese Zee.

De Eva’s

Joshua krijgt natuurlijk twee knappe meiden op zich afgestuurd. De eerste is het 22-jarige model Lena, die dolgraag Joshua wil ontmoeten. Ehhhhh, dat is toch precies niet wat hij wil? Misschien ligt het aan de montage, maar het lijkt een béétje alsof ze geïnteresseerd is in de verleider, niet in hemzelf. Ben benieuwd.

Van de vele aanmeldingen is de 20-jarige Sophie de tweede Eva. Dat de voormalig-verleider zo mysterieus is, is precies wat ze zo leuk vindt aan hem. De eerste reactie van Joshua zelf? ‘Ook slank hè? Ze ziet er nog jong uit.’ Oké…

De eerste ontmoeting

Ahhh, de eerste ontmoeting tussen de Adam en eerste Eva (Lena) is eigenlijk best schattig. Ze lachen allebei van oor tot oor en geven elkaar drie zoenen. En oké, daarna is het even ongemakkelijk, maar het ijs wordt wel gebroken na het eerste gesprek. Samen koken it is.

Lena lijkt in ieder geval onder de indruk van z’n geslachtsdeel. Kunnen we ons iets bij voorstellen. Het duurt ook niet héél lang voordat ze opbiecht dat ze wel een kriebeltje voelt als ze naar hem kijkt. Snappen we ook volledig.

De eerste ontmoeting met Sophie (dag 2) gaat al veel soepeler. Op zich wel begrijpelijk, hij heeft inmiddels de nodige uurtjes gehad om te wennen aan deze bizarre date-situatie. Hij is zelfs zo onder de indruk dat ‘ie haar naam niet meer weet.

Sophie gaat er ondertussen helemaal voor en vertelt Joshua meteen dat hij iets heeft wat haar aantrekt. Wat hij weer niet snapt. Kom op Joshua, je weet zelf toch ook wel dat je er mag zijn?

En verder?

Lena haalt letterlijk alles uit de kast om Joshua te veroveren. Ze geeft ‘m naakt een massage en dat valt goed in de smaak. Ondanks de heerlijke massage lijken de twee toch niet in hetzelfde bed in slaap te vallen. Wél wordt er samen gedoucht. Maar dat moet ook wel, want de één moet het water omhoog houden zodat ander zichzelf kan wassen. Zijn we in Expeditie Robinson beland?

Het strijdelement tussen de Eva’s zit er trouwens helemaal in. Lena vergelijkt zichzelf meteen met Sophie – moet je sowieso niet doen – en vindt zichzelf toch knapper. Ondanks het mooie lichaam van Sophie. Joshua probeert ondertussen alles bij te houden, want de meiden praten hartstikke veel.

Ik kan je wel zeggen dat je in deze aflevering Joshua een stuk beter leert kennen. In 45 minuten Adam zkt Eva VIPS kom je meer over hem te weten dan in alle afleveringen van Temptation Island.

Wie is de Eva van Joshua?

Op de allerlaatste dag staat Adam een belangrijke keuze te wachten: welke Eva wil hij in de echte leven leren kennen? Eenmaal terug in de bewoonde wereld – mét kleren aan – kiest Joshua. Ik zet m’n geld alvast in op Lena als je Joshua over haar hoort praten.

En ja hoor, hij kiest inderdaad voor Lena. Sophie pakt het in ieder geval sportief op. ‘Wie weet dat we elkaar in de bewoonde wereld toch gaan spreken en wie weet wat er daarvan gaat komen.’ Zo is het.

Wil je ook Adam zkt Eva VIPS aflevering 1 kijken?

De eerste aflevering wordt vanavond om 20:30 uur op RTL 5 uitgezonden. Maar als je een Videoland account hebt kun je ‘m nu al zien, net zoals ik.

OMG! Dit zijn de single BN’ers die meedoen aan Adam Zkt. Eva VIPS