Inga Stoit
Inga Stoit Love & Seks 3 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Aha, dus toch! Uit onderzoek blijkt dat kleine meisjes en lange mannen de beste relaties hebben

Ben jij klein en heb jij een lange vriend? Goed nieuws voor jullie! Uit onderzoek blijkt dat lange mannen en kleine meisjes de beste relaties hebben.
Moet jij ook op je tenen staan of hakken dragen wanneer jij je vriend wil kussen? Jullie lengteverschil werkt bevorderlijk voor jullie. Kleine meisjes en lange mannen hebben namelijk de allerbeste relaties volgens onderzoek.

Kleine meisjes en lange mannen hebben de beste relaties

In 2017 is er een studie geweest waaraan 8000 Indonesische stellen deelnamen. Het verband tussen hun lengte en het geluk was duidelijk zichtbaar. Het lengteverschil brengt een gelukkig huwelijk met zich mee. Naast het lengteverschil zijn factoren als inkomen, zelfrespect en vertrouwen van belang.

Grappige resultaten

Uit de studie bleek dat lange mannen betrouwbaarder lijken voor hun werkgevers. Hun uiterlijk, wat betrouwbaarder oogt, brengt promoties met zich mee. Deze promoties dragen vervolgens bij aan het geluk van de vrouw. Daarnaast hebben lange mannen een gelukkigere beleving van het leven.

Hot

De lange man heeft als bonus dat wij vrouwen hiervoor vallen. De lengte maakt de man zelfverzekerd, het geeft ze een gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen en daardoor vinden wij hem nog aantrekkelijker.

Vroeger – in de prehistorie – voelden vrouwen zich veilig bij lange mannen en wat dat betreft is er niks veranderd.
Natuurlijk geldt dit niet altijd, mocht Bruno Mars ons mee op date vragen zeggen wij hier uiteraard geen nee tegen.