Renée
Renée Beauty en Style 31 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

OMG – Deze droogshampoo wordt iedere seconde verkocht

Het is tijd om je portemonnee te pakken en richting de drogisterij te gaan. Daar verkopen ze namelijk de Batiste droogshampoo die iedere seconde (!) verkocht wordt. En dat betekent dat jij en je vriendinnen het ook willen hebben.

Het kan bijna niet anders dan dat er een belletje gaat rinkelen als iemand het over de Batiste droogshampoo heeft. Het populaire merk heeft nu hun waanzinnige verkoopcijfers gedeeld en OMG.

Batiste droogshampoo

Want wat blijkt? Iedere seconde worden er gemiddeld 2,2 flessen van het goddelijke goedje verkocht. MEER DAN TWEE. Dat is toch bizar veel? Dat zijn er namelijk meer dan 190.000 per dag. We kunnen het ons bijna niet voorstellen.

Het is in ieder geval niet héél gek dat er zoveel bussen droogshampoo worden verkocht. Batiste is een heel fijn merk en als je het gebruikt om het haren wassen uit te stellen, dan is dit wel echt één van de betere merken. Vooral als je er niet al te veel geld aan wil uitgeven.

Is droogshampoo slecht voor je haar?

Ondanks dat er zoveel droogshampoo wordt verkocht zijn sommige meiden nogal sceptisch. Het zou namelijk helemaal niet zo goed zijn voor je haar, maar is dat ook zo?

Haarguru Mika van Leeuwen vertelt dat het niet slecht is, maar ook niet heel goed. In dit artikel lees je er alles over:

Haargoeroe Mika over de waarheid over droogshampoo