Emma Toussain
Emma Toussain Food 1 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Het is 1 december dus dat betekent.. McDonald’s-app downloaden voor deals en verrassingen

McDonald’s maakt elk jaar van december een bijzondere maand. Waar je vroeger elke dag een ‘hokje’ kon openen voor deals en cadeaus’s, heb je nu in app zo’n zelfde festijn. Net als vorig jaar transformeert McDonald’s de McDonald’s App tot Getaway Island, maar dit keer in een nieuw, winters jasje. Vanaf 1 december t/m 8 januari kan je Getaway Island openen voor verrassingen.

McDonald’s-app downloaden voor deals en verrassingen

En we beginnen goed! Duik vandaag, op 1 december, direct in de feestelijke sfeer met de deal van twee Cheeseburgers/Hamburgers voor slechts €2,50! Tevens worden op deze dag ook de begeerde McDonald’s Kerstsokken weggegeven in de restaurants. Vanaf dan kun je iedere dag Getaway Island bezoeken voor nog meer goede deals (jawel, de Big Mac voor een hele goede prijs komt eraan!).

Enne.. speel mee met de wekelijkse games of krijg toegang tot exclusieve giveaways. Ontdek unieke McDonald’s Merchandise en maak je klaar voor fantastische prijzen, van TV’s tot gameconsoles tot een onvergetelijke reis. Of neem gewoon even een momentje voor jezelf met de Homestyle Crispy Chicken Old Amsterdam, die te krijgen is t/m 8 januari.

Nog meer koopjes in december
Niet alleen onze magen worden gevuld, ook ons huis moet schoon. Niet dat die twee iets met elkaar te maken hebben, maar is gewoon zo. Een schoon huis is fijn. En in principe maakt het niet uit hoe je dat voor elkaar krijgt, maar met goede apparaten en producten is het wel een stuk makkelijker. Denk bijvoorbeeld aan de stofzuiger. Vroeger zat je achter alles vast met dat snoer, wat voor grote irritatie zorgde. Nu bestaan er snoerloze en zelfs robotstofzuigers. Dat maakt het leven een stuk makkelijker! Helaas zijn veel van die stofzuigers best wel prijzig, maar dat hoeft niet. Lidl heeft namelijk gewoon een draadloze stofzuiger in de aanbieding voor maar €59.99. Koop ‘m hier!

Jaaaaaaaa: McDonald’s voegt heel veel vega opties toe