Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 5 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Jaaaaaaaa: McDonald’s voegt heel veel vega opties toe

Psssssssssssssst.. McDonald’s-liefhebbers opgelet! Vanaf dinsdag 5 september breidt McDonald’s het Meatless-assortiment nóg verder uit. YAYYY! Dit met maar liefst vier nieuwe Meatless producten: de McPlant Steakhouse, Veggie Nuggets, Meatless McKroket gemaakt van jackfruit en de Veggie Chicken Honey Mustard Salad. Klinkt goed toch? Waarom je vlees nodig hebt? Weten wij ook niet meer.

McDonald’s voegt heel veel vega opties toe

Met de lancering van de nieuwe Meatless-producten wil McDonald’s inspelen op de behoefte van de gast en gasten meer variatie in het menu bieden. De missie? Gewoontes doorbreken en daarbij niet te hoeven inleveren op de smaak. Zo wordt de wereld van eten nóg lekkerder en gevarieerder en kan je dus ook bij de Mac voor meer opties kiezen. Helemaal fijn als je vegetarisch eet maar af en toe ook wel een lekker snackje wil.

Door het assortiment te verruimen met de nieuwe Meatless introducties kunnen gasten meer variëren in hun bestellingen. Met deze aanpak wil McDonald’s benadrukken dat er ruimte is om eens iets nieuws te proberen, zonder in te leveren op het gebied van smaak of op het vertrouwde assortiment.

Wat staat er op het menu?

  • McPlant Steakhouse – Een tijdelijke variatie op de bekende McPlant™, een Meatless optie voor de liefhebbers van een sappige Steakhouse-smaak.Veggie Nuggets – Nu permanent verkrijgbaar op het menu, ook in het Happy Meal.
  • Meatless McKroket – Een tijdelijke vervanging van de geliefde klassieker, waarbij de vertrouwde smaak behouden blijft. De receptuur van de Meatless McKroket is verder ontwikkeld en verbeterd, met als belangrijkste verandering het gebruik van jackfruit in plaats van vegetarisch draadjesvlees.
  • Veggie Chicken Honey Mustard Salad – Een nieuwe, permanente frisse salade-optie met een honing-mosterd dressing en de smaak van kip, maar dan volledig vegetarisch.

Heerlijk!

Gefopt

Eerder probeerden mensen de nieuwe McKroket al, die schijnbaar heel erg naar vlees smaakt. Het vegetarische was nergens te herkennen, tot grote verbazing van alle testers. Bekijk de grappige video hier:

Dit zijn de leukste hotspots op Ibiza voor vegetariërs en vegans