Emma Toussain
Emma Toussain Haar 5 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Sofia Richie Grainge deelt een haartutorial en het internet wordt gek

We kunnen er niet omheen: Sofia Richie Grainge is dé it-girl van het moment. Ze stond na al die jaren van bekendheid opeens weer opnieuw in de spotlights toen ze ging trouwen met haar (nu) man, de Britse Elliot Grainge. Dat Sofia een hele stijlvolle look heeft, is niet te ontkennen. Ze heeft natuurlijk al het geld van de wereld maar stijl kun je niet kopen. Mensen zijn geobsedeerd met haar make-uplooks, mooie outfits én haar haar.

Ze deelt nu een haartutorial en daar is nogal wat om te doen.

Sofia Richie Grainge deelt een haartutorial en het internet wordt gek

De meeste mensen dragen een knotje als het tijd is om je haar te wassen, want zo wordt al die vettigheid verdoezeld. Maar Sofia? Die draagt de slick back bun júist als ze net uit de douche komt en haar haar gewassen heeft. Ze heeft ontdekt dat nat haar evoor zorgt dat de boel nóg strakker blijft zitten en dat wil je natuurlijk. Ook zit er een kleine techniek aan vast..

Zo begint ze met een spray waardoor ze haar haren goed kan doorkammen. Dan verdeelt ze de voor-en achterkant van haar haar in twee stukken. Ze kamt eerst de achterste plukken naar achter in een knot en plakt die nog even lekker tegen haar hoofd door een beetje haarmasker te gebruiken.

Daarna kamt ze de voorste plukken daar overheen en zet ze het geheel samen vast in een knot.

@sofiarichiegrainge

Sleek lazy girl bun 🫶🏼

♬ original sound – Sofia Richie Grainge

“Ur telling me you do this with clean hair ???!!” reageert iemand onder haar video. Natuurlijk heeft ze prachtig haar én een goeie haarlijn, waardoor het er meteen ook netjes en strak uitziet.

Kritiek

Toch zijn mensen niet alleen maar enthousiast over deze techniek. Het is namelijk niet goed voor je haar om het nat te borstelen én vast te binden, dan is de kans op schade veel groter.

Blueberry milk nails zijn de nieuwste trend en dat komt natuurlijk door Sofia Richie