Emma Toussain
Emma Toussain Love & Seks 2 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Check je elke dag je horoscoop? Dan moet je deze TikTok-accounts zeker volgen

Ben jij benieuwd of het een goede periode is om te stoppen met je baan? Of wanneer er weer een nieuwe liefde in je leven komt? Als jij het prettig vind om op een bepaalde manier antwoord te krijgen op je vragen is het een optie om elke dag (of week) een horoscoop te lezen. Helemaal als je ook fan bent van astrologie. Maar soms is het lastig om naast je school, werk en social media-uren ook nog op de hoogte te blijven van je horoscoop, astrologie of spiritualiteit in het algemeen.

Wij hebben de perfecte oplossing.

Volg je horoscoop online

Hoe fijn zou het zijn als je je horoscoop, net zoals je andere dagelijkse content, voorgeschoteld krijgt in de vorm van korte, interessante video’s met voiceover, foto’s en effecten? Is daar een app voor? Jawel, en waarschijnlijk staat deze app al op je telefoon. We hebben het namelijk over TikTok! Het is geen geheim dat je van alles kunt vinden op deze app, van dansjes, make-uptips, grappige video’s tot kookvideo’s en dus zelfs ook horoscopen. Zo kan je toch lekker scrollen en hoef je niet eens van app te wisselen.

Spiritualiteit op TikTok

Er bestaan genoeg accounts met kennis van astrologie en al deze mensen presenteren hun kennis weer op een andere manier. Hou je juist van langere informatieve video’s of vind je het juist prettig als de TikTokker korte punten opsomt? Er is voor iedereen wel wat te vinden.

1. @desstrology

Wil je meer leren over kristallen en tarotkaarten? Dan ben je bij deze TikTokker aan het juiste adres. Ook maakt Destiny, zoals in het echt heet, video’s over sterrenbeelden van bijvoorbeeld acteurs. Denk aan Penn Badgley van de Netflix serie You.

@desstrology

in this essay i will— #astrology #fyp #scorpio #you #joegoldberg #zodiac #astro

♬ all credits to lexiiivlogs_ – savanah.

2. Widyasoraya

Widya gaat goed op Instagram én TikTok, waar ze graag haar kennis over spiritualiteit met ons deelt. Ook stelt ze zich vaak emotioneel en kwetsbaar op, iets wat voor veel jongens en meiden herkenbaar is. Verder ziet ze er ook nog eens prachtig uit! Wij snappen wel waarom ze zo populair is.

@widyassoraya

happy new moon angels!! how are you guys feeling this new moon? 🤍 #newmoon #fyp #taurus #manifesting #affirmations #spiritualtiktok #witchtok

♬ Nikola Tesla 3 6 9 Numbers (333Hz 639Hz 999Hz) Frequency Energy Vibration – Lovemotives

3. Ginneynoa

De video’s van de mooie Nederlandse Ginney laten vooral het leven in Amsterdam zien, maar ze vertelt ook over hoe je kunt manifesteren en ze praat over spiritualiteit.

@ginneynoa

Whatever you want is already yours 💜🔮✨👏🏼 #manifestationtips #spirituality #lerenoptiktok

♬ original sound – Diego R

4. @astrobellaluna

Deze TikTokker heeft met 550.000 volgers veel fans en praat dagelijks over horoscopen, readings en heeft veel verschillende TikTok-series over sterrenbeelden.

@astrobellaluna

If the Zodiac Signs were actually Honest on their Dating Profile Pt.1 #astro #comedy #zodiac #astrology

♬ Paradise – Bazzi

5. @zodiac.boyfriend

Deze jongen heeft meer dan een miljoen volgers en post dagelijks grappige video’s met betrekking tot sterrenbeelden. Hij ziet zichzelf dan ook echt als het ‘sterrenbeeld-vriendje’. Hij maakt graag video’s over hoe verschillende sterrenbeelden reageren in dezelfde situaties.

@zodiac.boyfriend

the real tea holder 👀 credits to @sarcasticmegz take! Love u! #astrology #zodiacsigns #astrologyvibes #zodiactiktok #zodiac

♬ original sound – Pierce Westbrook

Het is november! Ben jij benieuwd wat de eerste maan in november met je doet? Je leest het hier.