Emma Toussain
Emma Toussain Sterrenbeelden 24 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

It’s Scorpio season – z贸 overleef jij deze maand vol passie en chaos

Het sterrenbeeld Schorpioen staat bekend als een vrij intense, en mensen die geboren zijn tijdens 鈥榮corpio season鈥 (23 oktober 鈥 21 november) weten wat we bedoelen. Een Schorpioen ervaart heftige emoties en passie, maar houdt ook van mysterie en is vastberaden om problemen op te lossen. Tijdens de maand van de Scorpio kunnen andere sterrenbeelden ook wat extra passie ervaren en anderen liggen juist liever onder een steen te wachten tot het weer voorbij is.

Het is nu zo ver..

Scorpio Season

Schorpioenen zijn vaak op zoek naar diepe en warme connecties, maar vinden het vaak ook eng als mensen 鈥榯e dichtbij鈥 komen. Dit kan soms botsen, met als resultaat dat ze liever alleen zijn.

Maar als je dat muurtje hebt afgebroken, zijn Schorpioenen vol passie en laten ze dit ook merken. Een band met een Schorpioen kan heftig zijn, zowel positief als negatief. Heel liefdevol en fijn, maar als er ruzie is dan is er ook 茅cht ruzie. Vaak wordt dit sterrenbeeld ook een beetje gezien als 鈥榯he crazy ones鈥, juist omdat ze moeilijk te doorgronden zijn en vaak wel uit emotie handelen.

Hoe kom jij deze maand goed door? Luister goed.

1. Laat to-do taken niet liggen, los ze gelijk op

Deze maand kunnen bepaalde nogal heftig aanvoelen en je voelt je snel overweldigd. Het is dan verleidelijk om alles voor je uit te schuiven, zodat je niks hoeft te doen. Maar.. dat werkt juist niet. Je krijgt er extra stress van en die emotie is niet prettig 鈥 dat versterkt je gevoel alleen maar. Even door de zure appel heen bijten, maar los je dingen gelijk op. Opgeruimd staat netjes, ook in je hoofd.

2. The best time 4 sex

Een Schorpioen leeft voor connecties, zowel mentaal als fysiek. Het is voor jou de beste tijd om te nieuwe dingen uit te proberen in de slaapkamer, of een seksuele relatie te ontdekken met een nieuw persoon. Alles voelt intenser en dat is nou n茅t waar je naar op zoek bent.

3. Ontdek een nieuwe hobby

Het is de perfecte tijd om een nieuwe hobby te zoeken en te ontwikkelen. Je bent gepassioneerd, maar tijdens deze maand is dat net even een tikkeltje extra. Na een paar weken zit jij helemaal in de flow en daag je je geest uit op een nieuwe manier. Go you!

Het is officieel 鈥榮corpio season鈥 en deze herkenbare memes wil je zien