Audrey Garot
Audrey Garot Reality 24 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

In déze maand kan je het nieuwe seizoen van ‘De Bachelorette’ met Sylvia Geersen verwachten

Begin september maakte Sylvia Geersen al bekend dat ze het stokje van Gaby Blaaser zou overnemen in het programma De Bachelorette. Verschillende mannen zullen er alles aan doen om het hart van Sylvia te veroveren en ook Sylvia zelf hoopt natuurlijk dat zij de ware liefde zal vinden. Maar vanaf wanneer kunnen wij gaan genieten van dit liefdesavontuur?

‘De laatste roos is voor..’

Vanaf deze datum is De Bachelorette te zien

Sylvia zal dit spannende avontuur aangaan samen met een groep vrijgezelle mannen die allemaal haar hart willen veroveren. Elke aflevering zal er weer iemand naar huis worden gestuurd en uiteindelijk blijft er één man. Aan wie zal zij haar laatste roos geven en is dat the one voor haar?

Wanneer het programma precies begint is helaas nog niet bekend, maar wat we wel weten is dat De Bachelorette vanaf februari 2023 weer te zien is bij Videoland. Yay! Vorig jaar was de eerste aflevering van De Bachelor met Thomas van der Vlugt op 14 februari te zien, dus wie weet kunnen we ook volgend jaar op Valentijnsdag weer genieten van dit programma. Wel dé dag van de liefde, niet?

Zal Sylvia Geersen wél de liefde vinden?

Voorgangers Gaby Blaaser, Thomas van der Vlugt en Tony Junior hebben helaas geen relatie overgehouden aan het programma. Toch gaat Sylvia De Bachelorette met volle moed aan in de hoop wél haar ware liefde te vinden. Zo zegt ze het volgende: “Ik heb zo’n ongelofelijk veel zin in dit nieuwe avontuur. Ondanks dat ik al een en ander meegemaakt heb, blijf ik in de liefde geloven en hou ik van romantiek! Daarom zou ik het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden. Ik hoop ook echt dat er zich leuke, lieve, grappige, enthousiaste en natuurlijk aantrekkelijke mannen aanmelden die met mij op een mooie liefdesreis durven te gaan!”

De Bachelorette is vanaf februari 2023 te zien bij Videoland.

Milan Carvalho hoefde geen auditie te doen voor Holland’s Next Top Model én hij had zelfs eigen voorwaarden