Audrey Garot
Audrey Garot Reality 21 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Milan Carvalho hoefde geen auditie te doen voor Holland’s Next Top Model én hij had zelfs eigen voorwaarden

Grote kans dat jij deze hottie nog wel kent, want in 2017 werd Milan Carvalho bekend door zijn deelname aan Holland’s Next Top Model. Voordat hij meedeed aan dit programma had Milan ook al meerdere modellenklussen gehad. Hierdoor is hij destijds gevraagd om deel te nemen aan het programma, en heeft hij blijkbaar nooit auditie hoeven te doen. Whaat?!

Hij deed als enige dat seizoen geen auditie voor HNTM en dat was toch wel een beetje gek voor het model.

Milan Carvalho werd gevraagd voor het programma

In de podcast Fucked Up Social Life van Janice Blok is Milan te gast en hier vraagt ze over zijn ervaringen tijdens Holland’s Next Top Model. Hij blikt terug op dit programma als een ‘intense ervaring’. Op een gegeven moment vraagt Janice aan hem of hij nog steeds modellenklussen doet, en dan onthult het model iets wat we nog niet wisten: “Nou het is zo, ik deed al modellenwerk en ik ben voor Holland’s Next gevraagd. Wat ik eigenlijk, bedenk ik me nu, nooit eerder heb verteld. Maar ik heb nooit auditie hoeven doen. Ik ben gewoon gevraagd om mee te doen en toen had ik wat voorwaarden, en zijn hebben akkoord gegeven.” Wow, shocking!

Milan was op dat moment al bezig met modellenwerk, dus daarvoor hoefde hij niet per sé mee te doen aan het programma. Ook presenteerde hij al op dat moment en was hij al druk bezig met zijn eigen YouTube-kanaal. Maar waarom deed hij dan toch mee aan het programma? “Ik dacht, het is wel lekker om dat even mee te pakken en als boost te gebruiken.”

@fuckedupsociallife

Juicy 🧃 wisten jullie dit? @milan_carvalho #fuckedupsociallife #fusl #socialmedia #podcast #hollandsnexttopmodel #hntm #hollandsnexttopmodelkijken #hollandsnext

♬ original sound – fuckedupsociallife

Bepaalde voorwaarden

Het model heeft dus uiteindelijk toch meegedaan aan het programma, maar wel onder bepaalde voorwaarden. Wat die voorwaarden precies waren? Dat mag Milan eigenlijk niet zeggen, maar het heeft wel iets te maken met het aantal rondes dat hij door zou gaan. “Maar ik moet ook wel erbij zeggen, ik was echt de enige van het seizoen. Want iedereen, en dat was een beetje awkward op de eerste draaidag, iedereen kende elkaar van de castingdag. En ik kwam daar, en iedereen zegt: ‘ik heb jou daar niet gezien’”, vertelt hij. Milan heeft dus wel een klein beetje moeten liegen tegen zijn mede-modellen, maar dat is hem best goed gelukt.

Toch wist Milan, ondanks de voorwaarden, niet precies hoe ver hij zou komen, dus deed hij wel echt mee aan het spel, vertelt hij. Toch had hij zeker wel meer informatie tot zijn beschikking dan de andere modellen. “Ik wist wel wanneer een eliminatie was en wanneer ongeveer wat was”, legt hij uit. “Ik weet dat ik erin zat omdat ik een goede kop had, en ze zeiden van ‘laten we nog maar een paar rondes meegaan’.

Lando over haar onverschillige houding in Holland’s Next Top Model: ‘Ik miste mijn naasten heel erg’