Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 21 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Op deze datum maak je kennis met de nieuwe deelnemers uit B&B Vol Liefde

Het vorige seizoen van B&B Vol Liefde is helaas alweer een tijdje afgelopen, maar wat hebben we ervan genoten. Er ontstond liefde, maar er waren ook genoeg pijnlijke en ongemakkelijke momenten tussen de deelnemers. We kunnen natuurlijk niet wachten tot een nieuw seizoen, maar heel lang hoeft dat gelukkig niet meer! Binnenkort kunnen we namelijk alvast kennismaken met de B&B-eigenaren van het volgende seizoen.

Maak je klaar voor een nieuw seizoen van je favoriete realityserie.

Op deze datum maak je kennis met de B&B-eigenaren

Op 27 december komt de allereerste aflevering van het programma op de tv, genaamd B&B Vol Liefde: De Aftrap. In deze aflevering maken wij kennis met de B&B-eigenaren van het aankomende seizoen en we nemen alvast een kijkje in hun leven.

Nadat deze aflevering is uitgezonden, kunnen geïnteresseerden zich nog steeds opgeven om het avontuur van hun leven aan te gaan. Dus, mocht jij nog een leuke partner zoeken en zie jij het wel zitten om naar het buitenland te verhuizen? Kijk dan zeker 27 december naar de aftrap en wie weet vind jij wel de liefde in het programma!

Seizoen 2 van B&B Vol Liefde

Waar het eerste seizoen van B&B Vol Liefde niet zo’n succes was op het gebied van liefde (waar het uiteindelijk allemaal om draait natuurlijk) was dat gelukkig in het afgelopen seizoen wel anders. Er zijn namelijk nog steeds een paar koppels bij elkaar.

Zo spatte de liefde tussen Martijn en Fenna meteen van ons beeldscherm af. Fenna vertrok na het programma al vrij snel naar Portugal en het stel woont nu zelfs samen in het appartement van Martijn! Ook Hans en Petra zijn nog steeds samen en binnenkort verhuist Petra dan ook echt naar Frankrijk om daar in te trekken. Als laatste hebben we nog een veelbesproken koppel uit B&B Vol Liefde, Astrid en Harmjan. Ondanks dat we even dachten dat het tussen hun niks ging worden, hebben ze de liefde toch bij elkaar gevonden. Inmiddels wonen ook zij al samen in St. Michael im Lungau.

B&B Vol Liefde: De Aftrap is op 27 december te zien.

Dave uit B&B Vol Liefde reageert op geruchten: heeft hij een relatie met Simone?