Audrey Garot
Audrey Garot Life 21 okt 2022
Leestijd: 3 minuten

Deze 8 dingen herken je sowieso als je BFF net een nieuwe vriend heeft

Jij en je BFF zijn onafscheidelijk. Jullie doen de leukste dingen samen, zoals lekker stappen of gewoon lekker samen chillen op de bank, maar jullie zijn er ook voor elkaar als het even wat minder gaat. Dat je zo’n band hebt met iemand is super bijzonder en dat wil je natuurlijk nooit meer kwijt. Maar dan krijgt je beste vriendin ineens een nieuwe lover.. Uhm, en jij dan?

Ineens moet jij je BFF delen met haar boyfriend.

Deze dingen herken je als je BFF ineens een nieuwe vriend heeft

Het leven is soms super lastig. Je beste vriendin krijgt een nieuwe vriend en jij blijft single achter, terwijl zij haar droomman al heeft gevonden. Onderstaande dingen herken jij sowieso als je beste vriendin een nieuwe vriend heeft.

1. Je hebt ineens heel veel me-time

Eerst deed je alles samen met je bestie en nu moet je die tijd delen met haar nieuwe vriend. Dat is wel even anders dan dat je gewend bent. Maarrehhhhh, wat moet jij nu met je leven? Misschien een nieuwe hobby zoeken? Je hebt nu in ieder geval genoeg tijd om af en toe een heerlijk selfcare-dagje te houden.

2. Het gaat nog maar over één ding

Jep, als jullie dan eindelijk samen zijn kan je BFF het nog maar over één ding hebben: haar lover. Hoewel het heel leuk is om haar zo gelukkig te zien, is het soms wel een beeetje vermoeiend en wil je het ook wel is ergens anders over hebben..

3. Ze wilt jou koppelen aan een vriend van hem

Omdat je beste vriendin zo happy is, wilt ze dat ook voor jou. En dat is heel lief, natuurlijk, maar echt niet nodig. Jij hebt liever zelf de controle over je eigen liefdesleven. Tenzij ze het nummer heeft van Channing Tatum natuurlijk.

4. Je BFF heeft inside jokes met haar vriend

Als jij op bezoek bent bij je BFF en haar boyfriend voel je je al een klein beetje het derde wiel. Maar als ze dan ook nog van die inside jokes maken waar jij niks van snapt, wordt dit gevoel al helemaal bevestigd. Maar niet getreurd; jij hebt ook een speciale band met haar. Neem de tijd, leer haar vriend goed kennen en wie weet liggen jullie straks samen dubbel van het lachen.

5. Ze reageert sloom op WhatsApp

Je beste vriendin is nu natuurlijk super druk met haar nieuwe vriendje, waardoor ze niet veel op haar telefoon bezig is en alleen maar druk is met hem. En als ze dan een keer op haar telefoon zit, appt ze haar lover in plaats van jou..

6. Je vraagt je af of zij jouw geheimen doorvertelt

Je deelt natuurlijk alles met je bestie en zij weet meer van jou dan wie dan ook. Maar zal zij deze geheimen ook doorvertellen aan haar vriend? Better not..

7. Ze zegt vaker dingen af of moet eerder weg

Je bent niet meer de belangrijkste persoon in haar leven, hoe moeilijk dat ook is. Daarom zegt ze steeds vaker af als jullie hebben afgesproken of moet ze eerder weg om die tijd door te brengen met haar lover.

8. Jullie gaan niet meer samen op vakantie

Eerst gingen jullie elk jaar samen op een gezellige girlstrip, maar nu zij een vriend heeft, zit dat er helaas niet meer in. Zij gaan nu gezellig met z’n tweetjes op vakantie. Misschien kunnen jullie binnenkort een weekendje weg?!

WHUT? Met deze tip kan jij zomaar geld vinden in je hotelkamer in het buitenland