Soraya Vergouts
Soraya Vergouts Films & Series 21 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Er komt nóg een realityserie over rijke vrouwen in Amsterdam genaamd ‘Goud Zuid’

Ja je leest het goed, er komt nog een realityserie aan over ‘rich women’ in Amsterdam. In Oud-Zuid om precies te zijn, de thuisbasis van Amsterdamse elite. Binnenkort kunnen we via SBS6 lekker meegenieten van het gezellige en rijke oud-zuidse leven.

Goud Zuid is vanaf 25 november wekelijks te zien om 20:30 op SBS6.

Wat is Goud Zuid?

Goud Zuid gaat over het ‘pittoreske’ leven in Oud-Zuid. Voor de mensen die niet weten waar Oud-Zuid ligt… Oud-Zuid is de rijskte buurt van Amsterdam. Het is een unieke wijk vol dure huizen, winkels, restaurants en auto’s. Je kunt lekker wandelen in het Vondelpark, een nieuwe outfit scoren in de P.C. Hooftstraat of dineren bij gigantisch dure eettentjes. Dé plek waar de tieners minimaal op een Vespa rijden of in een limited edition Biro. Het kan daar allemaal. Maar is het wel zo fabulous als het lijkt? In deze nieuwe realityserie krijgen wij een exclusief kijkje.

Welke dames gaan we volgen?

De dames zijn ondernemers die niet vies zijn van een luxury lifestyle. Luxe designer items, flessen champagne en overdreven dure reisjes. Niks is te gek voor deze dames, maar uit wie bestaat de cast van Goud Zuid?

Jamie Faber

Gini Faber

Daniella Merringer

Lilian Dziedzic

Dionne Schulf

Nancy Suurhoff

The Real Housewives of Amsterdam

Maar er komt toch ook een andere realityserie aan over rijke Amsterdamse vrouwen? Ja dat is ook zo! In dezelfde week van de lancering van Goud Zuid wordt ook The Real Housewives of Amsterdam gelanceerd op Videoland. Hier worden zeven dames gevolgd in hun dagelijks leven, net als de dames in Goud Zuid. Zij laten zien hoe ze hun social life, work life en gezinsleven combineren. Alles draait hier om luxe, rijkdom en iets waar wij heel erg van houden.. drama. Wat is een realityserie zonder drama, am I right? We hoeven voor beiden series niet lang meer te wachten. The Real Housewives of Amsterdam komt op 24 november exclusief op Videoland te staan. Lekker bingen dus!

Je kunt je nu opgeven om de figureren in The Real Housewives of Amsterdam