Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 29 jun 2022
Leestijd: 1 minuut

YAY: ‘The Real Housewives of Amsterdam’ komen dit najaar naar Videoland

Het succesvolle en internationaal bekende ‘Real Housewives’ format komt naar Amsterdam! Vanaf dit najaar volgt Videoland de jetsetlevens van zeven upper class dames in ‘The Real Housewives of Amsterdam.’

Precieze datum volgt nog!

The Real Housewives of Amsterdam

Luxe, rijkdom en drama: het leven van de housewives van Amsterdam staat er bol van. Maar is het echt alles goud dat er blinkt? Dan zijn jullie natuurlijk errrrrug benieuwd wie de housewives zijn. Komen ze: Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Sheila Bergeik en Susanna Klibansky. Nu zijn het natuurlijk niet alleen maar housewives. Nee, zo hebben ze allemaal ook indrukwekkende carrières. Zo heeft Hella een ontzettend populair evenementenbureau en organiseert ze allerlei soorten events – van bruiloften tot verjaardagen en babyshowers. Susanna Klibansky is Head of Art Sales and Marketing/PR. Art Dealer van kunstenaar en schoonbroer Joseph Klibansky. De rest zal je allemaal wel zien in de serie zelf..

real housewives of Amsterdam
RTL/Videoland

Glamour dichtbij huis

Volg de glamourlevens van de Amsterdamse upper class – iets wat misschien nog wel interessanter is dan de levens van de Hollywood-vrouwen. Dit staat redelijk dichtbij ons.. maar toch zo ver weg. ‘The Real Housewives of Amsterdam’ is een format van NBCUniversal, wordt geproduceerd door Concept Street en is dit najaar te zien bij Videoland. Internationaal kent het format al dertig edities en meerdere spin-offs.

De Nederlandse versie van ‘Married At First Sight’ is sneller te zien dan je denkt