Emma Toussain
Emma Toussain Reality 10 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Je kunt je nu opgeven om de figureren in The Real Housewives of Amsterdam

Een carrière als acteur of realityster is niet voor iedereen weggelegd. Da’s ook helemaal niet erg, maar het is wél leuk om af en toe een beetje te kunnen proeven van dat wereldje. En.. dat kan nu! Je kunt je namelijk opgeven als figurant tijdens de opnames van The Real Housewives Of Amsterdam.

The Real Housewives Of Amsterdam

Luxe, rijkdom en drama: het leven van de housewives van Amsterdam staat er bol van. Maar is het echt alles goud dat er blinkt? Dan zijn jullie natuurlijk errrrrug benieuwd wie de housewives zijn. Komen ze: Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Sheila Bergeik en Susanna Klibansky. Nu zijn het natuurlijk niet alleen maar housewives.

Nee, zo hebben ze allemaal ook indrukwekkende carrières. Zo heeft Hella een ontzettend populair evenementenbureau en organiseert ze allerlei soorten events – van bruiloften tot verjaardagen en babyshowers. Susanna Klibansky is Head of Art Sales and Marketing/PR. Art Dealer van kunstenaar en schoonbroer Joseph Klibansky. De rest zal je allemaal wel zien in de serie zelf.

Wil jij ook een klein rolletje?

De serie zal dit najaar te zien zijn bij Videoland en wij zijn nu al super excited. Maar je kunt je dus opgeven als figurant! Multicasting zoekt dames en heren tussen de 18-30 jaar oud en de opnames zullen plaatsvinden in de Randstad. De opnames zijn op donderdag 25 augustus en draaitijden zijn nog niet bekend, maar het gaat om een korte opnamedag, zo is te lezen op MULTA casting. Het zal maximaal 2 uurtjes zijn. De dagvergoeding bedraagt €50,- inclusief reiskosten. Er zijn nóg een aantal andere rolletjes beschikbaar, dus kijk vooral even op de website.

Het ‘Real Housewives’-concept bestaat al jaren en heeft al dertig edities en meerdere spin-offs. Denk aan The Real Housewives of Beverly Hills of Dubai. Alle afleveringen zitten vol drama, geld, luxe én heel wat gekat. Zal dat bij onze Amsterdamse dames ook zo zijn?

YAY: ‘The Real Housewives of Amsterdam’ komen dit najaar naar Videoland