Audrey Garot
Audrey Garot Geld 20 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

WHUT? Met deze tip kan jij zomaar geld vinden in je hotelkamer in het buitenland

Hoe fijn is het om lekker op vakantie te gaan en om dan in een luxe hotel te overnachten. Hoewel dat natuurlijk al heel fijn is, zijn er genoeg hotel-hacks die jouw vakantie nóg leuker kunnen maken. Op TikTok gaat er namelijk een super handige hack rond, waarmee je geld kan vinden in je hotelkamer. En het goede nieuws is: je hoeft er niks voor te doen.

Maak je klaar voor dit geweldige nieuwtje.

Met deze handige hotel-hack vind jij geld in je hotelkamer

Op TikTok deelt Lauren Loois regelmatig handige hotel-hacks. Zij kan het weten, want met haar beroep als stewardess overnacht zij natuurlijk in veel verschillende hotels. Sommige hacks zijn super handig, maar met deze hack kan je ook nog eens een zakcentje verdienen. En dat terwijl je er niks voor hoeft te doen (oké, behalve eerst een hotelkamer boeken). Wie wil dat nou niet?!

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, dus hoe werkt deze hotel-hack dan? Lauren vertelt dat er in een hotelkamer vaak een soort Bijbel ligt in één van de kastjes. Ze zegt dat andere mensen dit geld hierin achterlaten om mensen aan te moedigen om de Bijbel te lezen. Ze nam ons mee en probeerde deze hack zelf ook uit in haar hotelkamer, en ja hoor, daarin lag een Bijbel mét geld! Het ging niet om veel, namelijk om 10 euro, maar het is beter dan niets, toch? Of deze hack ook in Nederland werkt is niet bekend, maar proberen kan natuurlijk altijd. Of het nou zo eerlijk is om het geld mee te nemen, da’s weer een ander verhaal. Maargoed, dat moet iedereen natuurlijk zelf weten.

@laurenloois

Wist jij dit ja/nee #hack

♬ origineel geluid – Lauren Loois

Reacties

De reacties onder deze video zijn nogal verdeeld over deze hotel-hack. Zo geloven sommigen niet dat dit echt waar is. Ook zijn er mensen die vertellen dat het geld is bedoeld om mensen met minder geld te helpen. Oeps.. Lauren vertelt dat ze het geld in ieder geval netjes heeft laten liggen, zodat degene die het echt nodig heeft het wel kan pakken.

Plas jij wel eens onder de douche? Dit zijn de voordelen