Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 24 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Ren naar de Action voor deze ultraromantische ‘fairylights’ van maar €9.95

De donkere dagen vragen om lichtjes – dat brengt ons gelijk in de gezellige feeststemming. Ook al is het nog geen kerst, jouw kamer verdient wel wat versiering toch? Nou, ren dan nu naar de Action (wat moeten we toch ook zonder die winkel) om een lichtgordijn te kopen. Deze fairylights maken jouw kamer extra romantisch en perfect voor een date-night met je lover.

Fairylights bij de Action

Als je vaak op Pinterest scrollt, heb je het vast wel eens voorbij zien komen: die lichtslingers die menig tienermeisje in haar kamer heeft hangen. Het zorgt voor een romantische vibe en daarnaast voelt je kamer bijna magisch aan. Alsof Tinkerbell wat #fairydust heeft achtergelaten. Lekker tijdens een filmavondje of tijdens die ene date. De Action staat bekend om de fijne prijsjes, en ook dit stelt niet teleur: voor 9.95 euro heb jij al zo’n lichtgordijn in huis. Dus, wil jij je kamer een kleine make-over geven? Dan is dít je teken.

TikTokker Esther Anne geeft de fijne tip:

@estheranne_

RUN to Action! ✨ #action #rundontwalk #roomdecor #fairylights #lichtjes #interieur

♬ weak speed – love?¿

Wij vinden het amazing. Nu dus echt gaan rennen, voordat het overal uitverkocht is.

Scorpio season

Is het momenteel #scorpioseason – dus jij kunt vast wel wat extra fijne sfeer in huis gebruiken. Lossen de lichtjes niet op? Volg dan deze guide, dan kom je de maand wel door.

Betaalbaar én vegan: Action vernieuwt make-upcollectie en skincarelijn