Audrey Garot
Audrey Garot Sterrenbeelden 24 okt 2022
Leestijd: 5 minuten

Niks te doen tijdens Halloween? Deze spooky films en series kan jij kijken op basis van je sterrenbeeld

Halloween staat al bijna voor de deur, want met nog maar een paar dagen te gaan is het al zover. Misschien ga jij wel naar een leuk feestje toe of ga je naar een spannend pretpark waar ze je het stuipen op het lijf jagen. Dat is natuurlijk mega spannend, maar mocht jij daar nou niet zo van houden en wel een leuke tijd wilt hebben tijdens Halloween, kan je natuurlijk ook gewoon lekker op de bank kruipen met een spannende film.

It’s time for a scary movie.

Deze films en series kan jij kijken tijdens Halloween op basis van je sterrenbeeld

Heb jij deze keer geen zin om iets te doen tijdens Halloween, maar wil je toch wel een beetje de sfeer proeven van deze spannende feestdag? Bekijk dan onderstaande films en series die jij kan bekijken tijdens Halloween.

Ram (21 maart – 19 april): Scream

It’s a classic one.. Rammen zijn super dapper, dus daarom kunnen ze deze klassieke, maar spannende Halloweenfilm zeker wel aan. In deze film wordt Emma het doelwit van een doodenge seriemoordenaar, waardoor iedereen om haar heen gevaar loopt. Haar vrienden zijn druk bezig met het onderzoeken van de moorden, als ze ontdekken dat het stadje waarin ze wonen een spookachtig geheim heeft.

Stier (20 april – 20 mei): The Curious Creations of Christine McConell

Grote kans dat de Stier dit zeker een goede serie vindt. Deze serie gaar over Christine McConell, een kunstenares en bakker in één. Door middel van haar baksels wordt ze bekroond tot een grote Instagram-bekendheid. Samen met de bijzondere wezens waar ze mee samenwoont, blijft ze spookachtige lekkernijen maken.

Tweelingen (21 mei – 20 juni): Stranger Things

Tweelingen zijn erg sociaal en hun leven wordt grotendeels bepaald door de vriendschappen die ze hebben. Hoewel je bij deze serie soms ook echt op het puntje van je stoel zit, omdat het zó spannend is, draait het ook allemaal om vriendschappen en de loyaliteit tussen hun. Je zal er nog meer van genieten als je deze serie samen met je best friends kijkt.

Kreeft (21 juni – 22 juli): iZombie

De Kreeft kan erg emotioneel zijn, waardoor ze soms liever emotie willen voelen dan een enge film te kijken tijdens Halloween. Deze serie zal daarom niet meteen bij je opkomen, maar eigenlijk is deze serie sperfect voor een kreeft. Het leven van Liv wordt plots veranderd als zij ineens in een zombie verandert. Ze is nog steeds zichzelf, maar hiervoor moet ze wel af en toe hersenen eten. Hierdoor neemt zij een baan in het mortuarium en ze ontdekt dat het eten van hersenen haar tijdelijk de persoonlijkheden, vaardigheden en herrineringen van de overledenen geeft..

Leeuw (23 juli – 22 augustus): The Vampire Diaries

Leeuwen houden héél erg van drama en daarom is deze serie perfect. Het gaat over een meisje Elena die verliefd wordt op Stefan, die uiteindelijk een vampier blijkt te zijn. Ook Stefans oudere broer Damon verhuist terug naar het stadje waar ze vandaan komen, maar dan komt hij erachter dat Elena wel erg veel op zijn vorige liefde lijkt.. Het is een serie vol drama, maar ook vol hartstocht.

Maagd (23 augustus – 22 september): Good Witch

De Maagd is erg vriendelijk en zij houden er niet van om enge dingen te doen tijdens Halloween. Deze serie biedt wel de magie van de feestdag, maar hierbij hoef je niet bang te zijn dat je zult schrikken. In deze serie volgen we Cassie die een spookhuis erfde en daar besloot te wonen, samen met haar dochter. Cassie blijkt unieke gaven te hebben en ook heeft ze een verlangen om mensen te helpen, hoewel mensen denken dat ze misschien wel een heks is.

Weegschaal (23 september – 22 oktober): Little Monsters

Een vriendelijk evenwichtsteken, dat is de Weegschaal. Zij oordelen niet op het uiterlijk, maar bij hun gaat het om het karakter. In deze film ontdenkt een jongen genaamd Brian dat er een monster in de kamer van zijn broertje zit. In het begin is hij hier natuurlijk méga bang voor, maar als ze elkaar leren kennen worden ze al snel beste vrienden. Toch is er één dingetje die hun in de weg zit, door hun avonturen samen verandert Brian misschien ook wel in een monster. Hoe zal dat aflopen?

Schorpioen (23 oktober – 21 november): The Sixth Sense

Als er één sterrenbeeld van Halloween houdt, dan is het wel de Schorpioen. Jij houdt wel van griezelige films. Deze film gaat over Malcolm, een kinderpsycholoog, en zijn laatste patiënt, Cole, die dode mensen kan zien. De moeder van Cole houdt enorm veel van hem, maar ze weet zich geen raad met de angstaanvallen van haar zoon.

Boogschutter (22 november – 21 december): Halloween

Boogschutters staan erom bekend dat zij erg avontuurlijk zijn en daarom willen zij wel iets engs zien tijdens deze spannende feestdag. Dat komt zeker wel goed met deze enge thriller. Ook deze film is een echte klassieker met Michael Myers uit 1978. Maak je maar klaar voor een bloedstollende horrorfilm.

Steenbok (22 december – 19 januari): Ghostbusters

Steenbokken kunnen behoorlijk traditioneel zijn en willen zich graag aan tradities vasthouden, dus het is logisch dat ze elk jaar weer terugkomen bij de Ghostbusters films. Deze films gaan over een groepje wetenschappers dat NYC moet redden van een gruwelijke dreiging.

Waterman (20 januari – 18 februari): I Am the Pretty Thing That Lives in the House

De Waterman is heel ruimdenkend en zal dus ook vaker in het bovennatuurlijke geloven dan de meesten van ons. Voor hen is deze film perfect. Deze film gaat over een thuisverpleegster die zorgt voor een dementerende vrouw, maar op een gegeven moment ontdekt ze dat ze niet alleen is in het huis..

Vissen (19 februari – 20 maart): Hocus Pocus

Vissen zijn erg dromerig en dat willen ze dan ook graag terugzien in een film. Bij deze fantasiefilm kunnen ze wegdromen, terwijl de drie heksen Winifred, Sarah en Mary Sanderson plannen maken om de levenskracht van een jong meisje genaamd Emily te absorberen om zo onsterfelijk te worden. Haar broer probeert haar te redden, maar de heksen doden Emily voordat hij ook maar iets kan doen.

Heb jij wel plannen tijdens Halloween, maar ben je nog op zoek naar een make-up look? Bekijk dan snel deze Twilight make-up look.

De 15 leukste Halloween-designs voor op je nagels