Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 30 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze Japanse man wilde dus een hond worden en het is hem nog gelukt ook

Ja, je leest de titel goed. Een Japanse YouTuber genaamd Toko wilde heel graag een hond worden en hij heeft ongeveer vijftien duizend euro uitgegeven aan een hondenkostuum. Alles leuk en aardig, maar dat betekent wel dat hij opeens op vier ‘poten’ moet lopen. Daar deelt hij beelden van op YouTube.

Deze Japanse man wilde dus een hond worden en het is hem nog gelukt ook

Toko is nu een langharige collie en hij kan ook al wandelen. Als hond wordt je natuurlijk regelmatig uitgelaten en dat is dan ook wat Toko doet. Hij maakt een wandeling in het park, hij speelt met andere honden en snuffelt er op los. “Al sinds ik klein was, wilde ik een dier zijn. Ik denk dat mijn grootste verlangen is om te transformeren”, vertelde hij in mei vorig jaar aan MailOnline. Nou, dat is nu dus een soort van gelukt.

Wie Toko is, houdt hij liever geheim. Niet veel mensen weten van deze transformatie en ook niet van zijn wens om te veranderen in een hond. Ook zijn naasten vonden het wel een beetje apart: “Mijn vrienden en familie waren erg verbaasd toen ze hoorden dat ik een dier was geworden.”

Bekijk de video van Toko op straat hieronder:

Fan van honden, maar liever niet zelf een worden?

Dan kan je binnenkort wél naar een bijzondere hondenfilm in de bios. Vaak zijn films met dieren in de hoofdrol gericht op kinderen, maar Doggy Style niet. Deze film gaat over honden en de liefde (of haat) voor de baasjes. Ze zeggen dat honden dol zijn op hun eigenaren, maar wat als dat baasje een enorme kl**tzak is? In dat geval wordt het tijd om wraak op hem te nemen, helemaal in doggy style. En wat dat precies is? Tjsa, scrol vooral naar beneden.

De film krijgt een 12+ rating, dus voor kleine kids is ‘ie niet zo geschikt. Er wordt gescholden, over seks gepraat en ga zo maar door. De film heet in Amerika Strays, maar krijgt hier dus de naam Doggy Style wat een perfect linkje is naar het vulgaire taalgebruik in de film. Vinden wij niet erg, de combo met schattige hondjes die kunnen praten maakt het voor ons al helemaal goed. In Amerika heet de film officeel Strays, maar is in andere landen aangepast naar Doggy Style.

Dogfishing helpt asielhonden aan de juiste baasjes, zo ontstaat er wél een perfecte match