Emma Toussain
Emma Toussain Haar 12 mei 2023
Leestijd: 1 minuut

Je haar stijlen met hete lucht in plaats van hete platen? Vanaf 2024 kan het

Stijl jij graag je haar? Let dan goed op, want alles gaat helemaal veranderen.. je kunt doei zeggen tegen hete platen die je haar beschadigen want er komt nu een stijltang op de markt die lucht gebruikt. Misschien kan je al raden waar deze nieuwe tool van is.. Juist, Dyson. Het Britse techmerk staat bekend om hun revolutionaire technieken als het gaat om.. tsja, veel eigenlijk. Schoonmaken, haarstyling.. we blijven natuurlijk nu even in die laatste categorie hangen. We presenteren je: de nieuwe Dyson Airstrait™ stijltang.

Dyson Airstrait

Van nat naar droog haar stijlen met alleen lucht.. dat is bijzonder. Geen hete platen en geen hittebeschadiging. De stijltang is ontworpen voor diverse haartypes, waarmee je een natuurlijk stijl kapsel kunnen creëren, terwijl je de sterke en gezonde look en feel je haar houdt. Je lok wordt vastgehouden tussen twee platen en wordt met een nauwkeurige, schuine hogedrukluchtstroom naar beneden en in het haar geperst, waarbij het haar tegelijk wordt gedroogd en gestijld, met één machine. Je hoeft dus niet meer de klooien met de stijltang, waar je haar ook nog eens flink door beschadigd raakt.

Beetje achtergrondinfo

Je kunt je haarstijl met warmte of vocht veranderen. Je verbreekt de waterstofbruggen in elke haarstreng waarna je ze door styling omvormt in de gewenste nieuwe vorm. Styling met een krachtige luchtstroom op nat haar, resulteert in minder behoefte aan extreme hitte, creëert minder pluizig haar en beschermt de natuurlijke glans.

Vanaf wanneer kunnen we ‘m kopen?

De Dyson Airstrait stijltang wordt 11 mei gelanceerd in de VS, Canada en Mexico. De nieuwe stijltang zal in 2024 pas beschikbaar zijn in de Benelux.. maar je kunt ‘m wel alvast op je wishlist zetten en sparen, want er zal best een prijskaartje aan hangen.

Aha! Zo werkt de viral TikTok haarstijl-theorie dus