Emma Toussain
Emma Toussain Reality 12 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Temptation Island-vrijgezel Michael verbaast iedereen met uitspraak over blonde vrouwen

Ohhhhh jongens toch. We weten natuurlijk allemaal dat er bepaalde types gecast worden voor Temptation Island: Love or Leave maar toch verbaast het ons elke keer weer. Gister was de nieuwe aflevering te zien en omdat Mike en Evie naar huis zijn, komen Ramon en Melanie daarvoor in de plaats. De blonde Melanie heeft een gesprek met Michael over wat hij aantrekkelijk vindt en daaruit blijkt dat zij wel zijn type is. Niet zo gek, zou je denken. Dat is precies waar het programma voor bedoeld is. Maar de manier waarop is af en toe nog wat lastig..

Temptation single Michael verbaast iedereen met uitspraak: ‘

Dat je in zo’n programma wel vaker wat cringy uitspraken hoort, dat is logisch. Melanie is nog maar net in de villa, maar ze maakt nu al kennis met een van de heren én zijn ietwat aparte voorkeuren. Of nou ja, de voorkeur is niet zo heel gek.. maar de manier waarop hij het brengt wel. Hij is namelijk fan van blond haar, zo laat hij weten. Maar hij gebruikt de woorden: “Ik val wel meer op blond. Dat straalt meer vrouwelijkheid uit.”

Ah. Ja. Daar gaan onze nekharen recht overeind van staan. Want, Michael? Ook kijkers gaan massaal naar Twitter om hun ongenoegen te uiten. En daar houden wij wel veel van, dus bij deze een greep uit de reacties.

Mike en Evie hebben al hun antwoorden gevonden

Dat het het stel gek op elkaar is en eigenlijk helemaal geen test nodig had, dat bleek al snel. Ze werden weggestemd en gingen daarna saampjes lekker op dreamdate. Toch heeft Mike nog steeds wel contact met een vrijgezelle dame uit de villa. “Ik kende Marisol natuurlijk vóór Temptation al, maar spreek haar zeker nog, bijna elk weekend eigenlijk wel. Marisol heeft me vaak weer overeind geholpen als ik weer eens emotioneel slecht ging,” laat hij weten.

Temptation-Evie tegen Fawry: ‘Jij doet soms ook gemeen tegen ons’