Emma Toussain
Emma Toussain Reality 2 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Temptation-Evie tegen Fawry: ‘Jij doet soms ook gemeen tegen ons’

Vorige week zagen we hoe het eerste koppel, Mike en Evie, het programma verlieten omdat zij alle antwoorden al gevonden zouden hebben. Ze deden naar eigen zeggen mee om te ontdekken hoe het zit met die kinderwens. Evie wil het dolgraag, Mike steekt liever zijn kop in het zand. Uiteindelijk bleek dat het idee om elkaar te verliezen nóg pijnlijker was dus Mike ging vol goede moed het gesprek aan. Of ze nog samen zijn kunnen ze niet zeggen, maar wel schuiven ze aan bij Fawry Not Sawry om te praten over het avontuur.

Wil je weten welk koppel het stel gaat vervangen?

Temptation-Evie tegen Fawry: ‘Jij doet soms ook gemeen tegen ons’

Dat meedoen aan Temptation Island niet alleen voor antwoorden zorgt, maar ook voor een hoop bekendheid en volgers op Instagram, dat is wel duidelijk. Mike en Evie deden mee om meer te weten te komen over die kinderwens, die maar onbesproken bleef.

Als Fawry vraagt over de reacties die ze hebben gekregen op Twitter, reageert Evie: “Ik hou ook niet zo van al die haat. Jij doet ook soms gemeen over ons”, zegt ze tegen Fawry. “Wat zeg ik dan?” vraagt hij terug. “Ja over de koppels, had je echt gemene dingen gezegd,” zegt Evie nog wel met een lach. “Tsja.. ik kan soms wel wat…” onderbreekt Fawry haar.

Bekijk het fragment hieronder:

Weer een ervaring rijker

De twee hebben al eens eerder meegedaan, maar dan als single en daar hebben ze elkaar dan ook leren kennen. “Als single vond ik het leuk, jij vond het ook leuk en nu wilden we het een keer als koppel ervaren,” vertelt Mike. Wel vertellen ze dat dit de allerlaatste keer is dat ze meedoen. Mike onthult nog wel dat hij graag een keer mee zou willen doen aan een ander, iets avontuurlijker realityprogramma als Expeditie Robinson.

Evie en Iris uit Temptation Island gaan jullie vragen beantwoorden in eigen podcast NOSHAME