Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 1 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit koppel vervangt Mike en Evie in Temptation Island: Love or Leave

In de vorige aflevering van Temptation Island: Love or Leave konden we zien hoe Mike en Evie het avontuur eerder moesten verlaten. Waar Mike zichzelf eerder niet wilde openstellen om over de kinderwens van Evie te praten, heeft hij zijn mening na een aantal dagen al bijgesteld en beseft hij hoe veel hij om zijn meisje geeft. Het koppel heeft daarom geen reden om langer te blijven en worden er door de singels uitgestemd. Nu zij Temptation Island hebben verlaten is er weer plaats voor twee nieuwe tortelduifjes, wij stellen ze aan je voor.

Temptation Island: Love or Leave

In het nieuwe seizoen van Temptation Island zat eerder al een plottwist: het secret koppel. Zo konden wij zien hoe Miriam en Lester een dag met de singles doorbrachten in de andere villa. Dat er de vorige aflevering een koppel het programma moest verlaten hadden wij ook niet verwacht. Het was aan de singles om een koppel te kiezen die volgens hun alle antwoorden al hadden gevonden. In allebei de villa’s werd er voor hetzelfde koppel gekozen, wat ervoor zorgde dat er een einde aan het avontuur van Mike en Evie kwam. Gelukkig hadden zij hier geen problemen mee en waren zij blij om elkaar weer terug te zien, maar hun exit betekent wel dat er plaats is voor een nieuw koppel. Spannend..

Nieuw koppel

Meet the new couple: Melanie en Ramon. De twee hebben elkaar leren kennen tijdens een avondje uitgaan in Antwerpen. De vonk slaat meteen over, toch is er een probleem: de afstand. De love birds wonen 230 kilometer bij elkaar vandaan, waardoor ze elkaar alleen in de weekenden zien. Door dit avontuur aan te gaan willen ze antwoord krijgen op de vraag: verhuist één van hen voor de liefde naar de andere kant van Nederland?

Temptation Island: Love or Leave Ramon en Melanie uit elkaar
Bron: RTL Beelbank - Tom Cornelissen

Melanie en Ramon zullen vanaf donderdag te zien zijn in de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave. Natuurlijk hopen zij net als Mike en Evie het programma samen te verlaten en alle antwoorden op hun vragen te vinden. Wij zijn benieuwd!

Evie en Iris uit Temptation Island gaan jullie vragen beantwoorden in eigen podcast NOSHAME