Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 15 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Daar zijn ze dan! Deze koppels doen mee aan Temptation Island: Love or Leave

Tempa-liefhebbers opgelet: Vanaf donderdag 30 maart start het gloednieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave bij Videoland. Het liefdesavontuur van vier koppels wordt op de voet gevolgd in een paradijselijke omgeving in Mexico. Het komende seizoen bevat een verrassende twist: het ‘secret koppel’ doet zijn intrede in de twee villa’s. Dit nieuwe element creëert voor één van de koppels de unieke kans om vooraf tijd door te brengen met de vrijgezelle mannen of vrouwen en stiekem voorkennis op te doen. Whaaaaat?!!!

Wie wagen de sprong in het diepe en testen hun relatie in het nieuwe seizoen?

Temptation Island: Love or Leave

Ook dit jaar doen er weer een aantal stoere koppels mee die hun relatie testen. Dit keer in het zonnige Mexico.. we stellen ze aan je voor!

Evie en Mike

Het programma is voor de 23-jarige Evie en de 29-jarige Mike niet onbekend. In het eerste seizoen vonden zij als single geen liefde bij één van de toenmalige koppels, maar bij elkaar. Na de opnames sloeg de vonk al snel over en inmiddels zijn ze alweer 2 jaar gek op elkaar. Toch loopt het koppel tegen één heel belangrijk iets aan: hun lijnrechte gevoel voor een kinderwens. Evie wil ontzettend graag kinderen, in tegenstelling tot Mike.

Mike en Evie Temptation Island
Tom Cornelissen RTL beeldbank

Volg ze hier alvast op Instagram: Evie & Mike

Mitch en Iris

De 26-jarige Iris en de 29-jarige Mitch zijn inmiddels drie jaar samen en hebben elkaar leren kennen via social-media. Ze zijn onafscheidelijk en hebben samen een koophuis, een auto en twee katten. Ondanks het blindelingse vertrouwen mist Iris regelmatig intimiteit en romantiek. De twee vragen zich af of hun relatie sterk genoeg zal zijn, wanneer zij beiden omgeven worden door single’s op zoek naar de liefde.

Iris Temptation Island pikante foto
Tom Cornelissen RTL beeldbank

Volg ze hier alvast op Instagram: Mitch & Iris

Lester en Miriam

Voor de 21-jarige Miriam en de 27-jarige Lester is dit programma de ultieme relatietest. Het stel is inmiddels al 2,5 jaar een liefdeskoppel, maar hebben soms twijfels over hun relatie. Miriam kan snel jaloers zijn en Lester zou soms graag wat meer vrijheid willen. Zal jaloezie niet de overhand krijgen en komen Miriam en Lester er samen uit na dit avontuur?

Lester en Miriam Temptation Island: dreamdate Love or Leave nog bij elkaar
Tom Cornelissen RTL beeldbank via Tom Cornelissen

Volg ze hier alvast op Instagram: Miriam & Lester

Shanta en Joël

De 21-jarige Shanta en de 24-jarige Joël zijn één jaar een stel en wonen inmiddels samen. Bij hun eerste ontmoeting was het meteen raak en sindsdien is het koppel onafscheidelijk en kunnen zij niet meer zonder elkaar. Zowel Shanta als Joël zijn beiden nogal jaloers aangelegd. Dat zij allebei veel aandacht krijgen van het andere geslacht zorgt vaak voor de nodige frustraties.

Tom Cornelissen

Volg ze hier alvast op Instagram: Shanta & Joël

Temptation Island: Love or Leave is vanaf donderdag 30 maart wekelijks te zien bij Videoland.

Sylvia Geersen heeft een nieuwe haarkleur en laat ‘t zien op Instagram