Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 28 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Plottwist: dít koppel verlaat Temptation Island eerder dan verwacht

Gister verscheen er weer een nieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave op Videoland. Natuurlijk is het nog steeds aan de koppels om antwoorden te vinden op hun vragen en om de ultieme relatietest aan te gaan. Toch hebben de singles dit keer ook wat te vertellen. Zij mogen namelijk kiezen wie er wel en niet op date gaan en wie overblijft moet vroegtijdig naar huis..

Temptation Island verlaten

In de aflevering kunnen we zien hoe Monica en Kaj aan de koppels vertellen dat er maar drie van hen op date gaan. Daarbij mogen de singles dit keer kiezen wie met wie op date gaat. Het is aan de singles om te bepalen welk koppel alle antwoorden op hun vragen al heeft en dus niks meer te zoeken heeft op Temptation Island. Als de partner van degene die gekozen wordt ook geen date heeft, verlaten zij het programma per direct.

Dates

Bij de dames wordt Iris gekoppeld aan Tony, Miriam aan Chev en Shanta aan Ali, Evie blijft over. In de mannenvilla mag Joël op date met Danique, Mitch met Noortje en Lester met Giulia. Hier blijft Mike dus over, wat betekent dat het avontuur voor Mike en Evie is afgelopen. Zij moeten hun koffers pakken, worden herenigd, gaan met elkaar op dream date en vliegen samen terug naar Nederland.

Kinderwens

Door mee te doen aan Temptation Island gingen Mike en Evie dit jaar de ultieme relatietest aan. Door zich twee weken in de mooie omgeving van Mexico te bevinden, met een villa vol singles was het aan het koppel de taak om antwoorden te krijgen op hun vragen. Bij de twee speelde jaloezie geen rol, wel was er een ander aandachtspuntje dat het koppel in de weg stond. Evie heeft namelijk een kinderwens en Mike niet. Toch lijken zij ook hier samen uit te komen. Op de dream date kunnen we Mike namelijk horen zeggen: “Ik heb heel veel met die meiden gepraat en ben echt tot andere inzichten gekomen. Ik kan wel zeggen dat ik de deur op een kier heb gezet. We kunnen het er samen over kunnen hebben, misschien dat ik het ooit wel wil.”

Evie en Iris uit Temptation Island gaan jullie vragen beantwoorden in eigen podcast NOSHAME