Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 28 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Jutta Leerdam te zien in opvallend schattige YouTube-video Jake Paul: ‘Meet my superstar girlfriend’

Topschaatser Jutta Leerdam date nu een tijdje met de Amerikaanse YouTuber Jake Paul en dat was opvallend nieuws. Veel fans vinden de match dan ook maar niks en hopen niet dat het bad boy-imago van Jake invloed heeft op de nuchtere Jutta. Het stel wil graag laten zien hoe ze samen zijn en Jake heeft gister dan ook een drie kwartier durende video geplaatst waarin hij zijn nieuwe vriendin aan al zijn volgers voorstelt. Dat doet ‘ie met beelden van hen twee samen, maar ook zitten ze in een soort talkshow-setting waarin ze het imago van Jake bespreken en het leven van Jutta.

Bijzonder aandoenlijk eigenlijk en ze vinden elkaar overduidelijk leuk.

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn het gesprek van de dag

Tsja, Nederlanders hebben ‘t niet zo met dat overdreven gedoe. Een Amerikaanse YouTuber die vaak de aandacht opeist, bokst voor heel veel geld, vaak rare dingen roept.. en dat is samen met de beste schaatster uit Nederland? Dat zijn ze zeker, en ze hebben het ontzettend naar hun zin samen. Amerikanen zijn juist razend enthousiast over de blonde Jutta.

Jake vond het hoog tijd om zijn nieuwe vriendin aan de wereld te tonen en niet alleen via Instagram, maar met een hele video op YouTube. En niet zo maar één.. een heuse special van 46 minuten. De video begint in de auto waarin ze voorgesteld wordt, maar Jutta schuift ook nog aan bij een soort ‘talk show’ waar Jake en zijn vrienden op de bank zitten om over het stel te praten. Ook vertelt Jutta alles over haar leven als schaatster en hebben ze het nog even over het imago van Jake, waar volgens Jutta niks van waar is.

Mensen op YouTube zijn dan ook verrast door wat ze zien: “You can actually tell Jake likes this girl. She’s actually a winner! Really happy for you brother. :)” en “She’s so sweet and down to earth. I hope he will treat her right.”

Nederlandse les

Ook zien we dat Jake al een aantal woordjes Nederlands spreekt. ‘Gezellig’ en ‘Ik vind jou leuk’ komen er al (moeizaam) uit. Maar hey – he’s trying.

Ex-vriendin Jake Paul reageert op relatie met Jutta Leerdam en die is niet blij