Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 3 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

It’s official: Jutta Leerdam en Jake Paul hebben een relatie

De geruchten van een eventuele romance tussen Jutta Leerdam en Jake Paul gingen al even rond, maar dat er liefde is tussen de twee dat is nu dan ook echt bevestigd door het stel zelf met een aantal foto’s op Instagram. De Nederlandse schaatskampioene werd twee weken geleden voor het eerst met Jake Paul gespot. De twee waren op dat moment samen in Miami, maar hebben volgens bronnen al sinds eind vorig jaar contact via Instagram. De twee zijn allebei nogal grote Instagrampersoonlijkheden, dus dat ze elkaar opvallen is niet zo gek.

Inmiddels is het dus wel meer dan Insta-contact.. it’s official.

Jake Paul en Jutta Leerdam aan het daten

Jake Paul is met zijn 22.5 miljoen volgers niet meer weg te denken uit social-land en ook Jutta bouwt aardig aan haar imperium. We kennen haar natuurlijk allemaal als een professioneel schaatster, en een verdomd goede ook nog eens. Ze wint wedstrijd na wedstrijd en ‘t is ook nog eens een ontzettend knappe vrouw om te zien. Niet zo gek dat ze opvalt in het buitenland én bij de buitenlandse mannen. De Amerikaanse Jake Paul is bekend van YouTube maar doet inmiddels nog veel meer. Ook is hij tegenwoordig ‘dutch’, laat hij weten via Instagram.. hoe zou dat nou komen?

Gemengde reacties

Amerikanen zijn razend enthousiast over de blonde Jutta, maar Nederlanders snappen de ‘keuze’ voor Jake dan weer helemaal niet. Eerder werden ze al zoenend gespot en daar vinden veel mensen wat van. Zo schrijft een fan onder een video waarin het koppel wordt besproken: “Ongelooflijk teleurgesteld in Jutta ben geen fan meer.”

Andere fans schrijven: “Jake staat sws bekend om het geen 2 maanden vol te houden dus”, “Neee aub niet Jake Paul”, “Wat zien mensen in die gast” en “Wat een rare combinatie 😵‍💫.”

Dat mag de pret niet drukken, als zíj maar gelukkig zijn samen. Als het goed is verschijnt Jutta ook binnenkort in de podcast gepresenteerd door Jake, dus we gaan veel meer van haar in Amerikaanse media zien. Wij zijn benieuwd!

Dit zijn de mannelijke verleiders van Temptation Island – wie is écht op zoek naar liefde en wie niet?