Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 5 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Ex-vriendin Jake Paul reageert op relatie met Jutta Leerdam en die is niet blij

Twee weken geleden stroomde het internet vol met geruchten over een eventuele relatie tussen Jutta Leerdam en Jake Paul. Leuk, zo’n nieuwe liefde toch? Dat zou je denken, maar fans van Jutta waren minder blij. Toch maakte het stel hun relatie even later Insta-official. Niet alleen de fans van Jutta hebben hier een mening over, ook Jake’s ex-vriendin, Julia Rose, is er niet over te spreken. Ze reageert op de situatie via Instagram.

Insta-official

Jutta en Jake maakte hun relatie bekend door foto’s te delen op Instagram. Dat zij een knap stel zijn, kan iedereen zien. De Amerikanen zijn dan ook mega blij voor de lovebirds, Jutta haar fans hebben echter veel kritiek op de kersverse relatie. Onder de Instagrampost van Jake hebben alle dutchies zich daarom verzameld. Zo reageert iemand: “Double it and and give it to Germany.”

Ex-vriendin

Tja, die Jake Paul heeft ook wel een erg knappe ex-vriendin en zij is ook zeker niet op haar mondje gevallen. Julia Rose en Jake Paul waren namelijk nog maar een paar maanden uit elkaar omdat hij ruimte nodig had. Niet erg gek dus dat zij niet blij is met de nieuwe relatie van haar ex-lover. Op Instagram deelt Julia een gedicht over ‘someone needing space’. Onder de post schrijft ze dat ze niet kon slapen en dus maar een gedicht had geschreven.

Roddelqueen Yvonne Coldewijer did her job en liet weten dat dit gedicht duidelijk over Jake Paul zou gaan. “Jake en Julia waren een aantal jaren samen en een paar maanden geleden heeft Jake tegen Julia gezegd dat hij space nodig had. Om vervolgens dus ineens een nieuwe vriendin te hebben”, schrijft de roddelqueen op Instagram. Nadat de relatie van Jutta en Jake naar buiten kwam heeft Julia gelijk al haar Instagram foto’s met haar ex verwijderd, maar bij Jake staan deze er nog wel op?!

De trailer van ‘Barbie’ is uit en het is nu al onze favoriete film