Emma Toussain
Emma Toussain Beauty en Style 5 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

OMG – Olaplex komt nu ook met een wimperserum

Een favoriet merk van ons: Olaplex. Het omschrijft zichzelf als het nummer 1 merk in Prestige Haircare en ze zijn ook heel goed in het herstellen van haar. Waarom beperken tot het haar op de hoofd? Ja, geen idee eigenlijk. Daarom komen ze nu ook met een wimperserum om je wimpers sterker te maken. Lashbond Building Serum heet het.

Wimperserum Olaplex

Een wimperserum?! Waar kunnen we tekenen? Lashbond brengt met één swipe Peptide Complex Technology, Olaplex Bond Building Technology, hydraterend hyaluronzuur en biotine aan op de wimperlijn om de natuurlijke wimpergroeicyclus te ondersteunen voor langere, dikkere, sterker en gezondere wimpers. De formule is oogheelkundig getest, dus je hoeft je geen zorgen te maken over nare bijwerkingen.

Lashbond Building Serum pakt veilig en zonder ongewenste effecten vijf belangrijke problemen met de wimpers aan: wimperlengte, -volume en -dichtheid, verlies en vervelling, droge en broze wimpers en gebrek aan natuurlijke lift en krul. Je moet natuurlijk wel geduldig zijn want het zal niet binnen een week bizarre resultaten opleveren, maar het is het meer dan waard.

Wat doen wimpers eigenlijk?

Een van de belangrijkste functies van wimpers is het beschermen van onze ogen tegen stof, vuil en andere deeltjes die in de lucht zweven. Wanneer deze deeltjes onze ogen binnendringen, kunnen ze irritatie, infecties en zelfs schade aan onze ogen veroorzaken. Wimpers fungeren als een soort barrière die voorkomt dat deze deeltjes in onze ogen terechtkomen. Ze fungeren als een soort filter die voorkomt dat deeltjes onze ogen binnendringen.. heel erg handig dus. Daarnaast helpen wimpers ook bij het reguleren van de hoeveelheid licht die onze ogen binnenkomt. Ze werken als een soort parasol die de hoeveelheid licht die onze ogen binnenkomt, beperkt. Gezonde lange wimpers hebben is dus niet alleen maar mooi, ook nog eens heel erg goed voor je. Dus dat wordt snel bestellen!

Dol op sushi? Dan wil je zeker binnenkort bij het restaurant Nori & Rice in Hilversum eten