Britta van Aggele
Britta van Aggele Gezondheid 5 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Dol op sushi? Dan wil je zeker binnenkort bij het restaurant Nori & Rice in Hilversum eten

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn dol op sushi. Het is niet alleen heerlijk, maar ziet er ook vaak prachtig uit en als jij daar ook van houdt wil je zeker een bezoekje brengen aan het restaurant Nori & Rice in Hilversum. Hier kan je namelijk genieten van goede kwaliteit sushi met een Nederlandse twist.

Wij zijn fan!

Nori & Rice

Nori & Rice is nog niet zo ontzettend lang geopend, maar begint nu al een echt begrip te worden in Hilversum. Niet zo gek, want het restaurant ziet er geweldig uit en de sushi is ook nog eens ontzettend lekker. Wat wil je nog meer? Daarnaast zijn de eigenaren van het restaurant niet bepaald onbekend.

Zo laat eigenaresse Annebel Ploeg al jaren op TikTok zien dat zij een passie heeft voor koken en dat ze ontzettend goed is in het maken van sushi. Zo deelde ze onlangs nog een video waarin ze liet zien hoe je burrata caprese een heerlijk Aziatisch tintje geeft en er zijn nog veel meer heerlijke recepten te vinden op haar TikTok-account.

Deze pannenkoekjes met wortel en banaan zijn perfect voor de paasbrunch

Aanraders

Waar ze ooit afhaal-sushi verkochten vanuit hun huis in Hilversum is hun droom nu uitgegroeid tot een prachtig restaurant. Ben jij van plan om binnenkort een bezoekje te brengen aan het sushi-restaurant Nori & Rice? Wij vertellen je precies welke rollen en gerechten je zeker wilt uitproberen!

Onze favoriete rollen waren zeker de Dancing Bonito, Beef Wasabi, Coral Dragon, Surf & Turf en Red Dragon. Elke rol bestaat uit een combinatie van heerlijke smaken die je ook echt proeft en alle ingrediënten zijn verser dan vers. De rollen worden namelijk ook vers naar je tafel gebracht en hierdoor krijg je niet alle gerechtjes in één keer. Perfect dus als je iets langer wilt tafelen. En naast de sushi rollen staat de kaart van Nori & Rice ook vol met heerlijke side dishes en geloof ons: die zijn ook zeker het proberen waard.

McWrap Greek en Pop Dots: McDonald’s introduceert nieuwe items op het menu