Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 5 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

De trailer van ‘Barbie’ is uit en het is nu al onze favoriete film

We wisten natuurlijk al lang dat er een film over Barbie op komst was, maar wanneer deze te zien zou zijn en hoe dat er precies uit zou gaan zien.. dat wisten we nog niet. Tot nu! De trailer van de film ‘Barbie’ is uit en we zien Margot Robbie stralen als nooit tevoren. Ook Ryan Gosling, Emma Mackey en zelfs Dua Lipa (!) spelen in de film.

She’s a Barbie Girl

It’s just Barbies world and we are living in it. Letterlijk, want deze film draait puur om Barbie. In verschillende vormen en maten, dat wel. Alles is natuurlijk volledig in Barbie-stijl.. roze. Margot en Ryan zijn het perfecte Barbie en Ken duo, dat zagen we eerder al in deze bts-beelden.

De trailer is nu uit en daar wordt eigenlijk alles al mee gezegd: als je in Barbieland woont, dan ben je een perfect wezen op een perfecte plek. Tenzij je een volledige existentiële crisis hebt, of je bent een Ken. Het leuke is dat als je naar de filmposters kijkt is dat elke Barbie een functie en rol heeft, en dat Ken gewoon maar ‘Ken’ is.

Het plot

Tijdens een interview met The Hollywood Reporter vertelt Margot: “De film zal het publiek datgene geven waarvan je niet wist dan je het wilde.” Dat klinkt veelbelovend! Wij kunnen niet wachten om te zien waarmee regisseurs Greta Gerwig en Noah Baumbach ons gaan verrassen. Wat we al wél weten is dat we een Barbie gaan zien die naar de échte wereld op zoek gaat, niet alleen maar de perfecte roze en gepolijste wereld. Maar of dat nou beter is..

Naast Margot Robbie en Ryan Gosling spelen er nog veel meer bekende namen mee. Emma Mackey, Dua Lipa, America Ferrera, Nicola Coughlan, Will Ferrell en nog veel meer anderen zijn te zien in deze productie.

Vanaf 21 juli is Barbie in de bioscoop te zien.

Deze goedkope selftanner gebruiken Ryan Rosling en Margot Robbie in de nieuwste ‘Barbie’-film