Britta van Aggele
Britta van Aggele Lifestyle 5 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Met deze geniale hack reis je als student met de trein maar voor €4,20 naar Antwerpen

Ben jij student? Dan is de kans groot dat jouw bankrekening niet zo vol staat met geld. Het studenten is (tegenwoordig al helemaal) namelijk ontzettend duur en naast al die uren achter de boeken heb je waarschijnlijk ook nog maar minimale tijd over om te werken. Daarom delen wij deze geniale hack met jou, zodat jij als student maar voor €4,20 naar Antwerpen kunt reizen.

Wie zegt dat een dagje weg duur moet zijn?

Studenten-ov

Hoewel met de trein reizen een stuk beter is dan met de auto overal heen crossen, kunnen de prijzen van met de trein reizen nog steeds flink oplopen. Zo kost het reizen van Groningen naar Amsterdam al gauw 30 euro en kost een enkeltje van Amsterdam naar Enschede ruim 28 euro. Dat zijn geen bedragen die je zomaar uitgeeft als je het aan ons vraagt.

Maar gelukkig bestaat er voor studenten het studenten-ov, waarmee je of door de weeks of in het weekend gratis kunt reizen. Dit maakt de keuze om met de trein te reizen een stuk makkelijker. En niet alleen dat, want je reist door het studenten-ov ook voor een kleine prijs naar onze buren in België.

Deze muzieknummers schreeuwen girlpower én vertellen je gelijk hoe je een vrouw in het zonnetje kan zetten

Voor €4,20 naar Antwerpen

Op TikTok gaat er namelijk een hack viraal die laat zien hoe je, met gebruik van je studenten-ov, voor maar €4,20 naar Antwerpen kunt reizen. In haar video legt TikTok-gebruiker de budget traveller het je precies uit. Je moet als eerst vanaf jouw bestemming de trein nemen naar Roosendaal. Dit is door je studenten-ov helemaal gratis.

Vervolgens ga je vanaf Roosendaal met de trein naar Puurs in Antwerpen, België. Dit kost je, als je je kaartje koopt via NS international en de optie 100% gratis in Nederland aanzet, €4,20. Dan is het vervolgens nog 50 minuten reizen in de trein en jouw dagje in Antwerpen kan beginnen!

Yes! Pink Gellac opent eindelijk een winkel in Amsterdam

Met wie ga jij deze geweldige hack uitproberen?