Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Nagels 13 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Yes! Pink Gellac opent eindelijk een winkel in Amsterdam

Lak jij je nagels iedere twee weken weer een ander kleurtje met het welbekende nagellak merk Pink Gellac? Dan is de kans groot dat je jouw collectie graag wil uitbreiden met nieuwe lentekleurtjes. Gelukkig hebben wij leuk nieuws voor jou, Pink Gellac opent namelijk eindelijk een winkel in Amsterdam en daar kan je dus gewoon heen. Lekker makkelijk.

Pink Gellac

Als we zelf onze nagels doen is Pink Gellac toch wel een van onze favoriete merken. Dit nagellak merk verkoopt mega veel kleurtjes, tools en uv-lampen, waarmee je met gemak twee weken van je eigen manicure kan genieten. Pink Gellac staat ook wel bekend om hen onderscheidende kleuraanbod en salonkwaliteit, zij geloven erin dat nagelverzorging een manier is om jezelf te uiten. Het merk had al een aantal vestigingen in Nederland maar opent nu eindelijk hun eerste Colour Boutique in Amsterdam.

Colour Boutique in Amsterdam

Pink Gellac heeft al meerdere winkels in Nederland. Zo hebben zij winkels in Utrecht, Leidschendam, Eindhoven, Nijmegen en bij onze buren in Antwerpen. Gelukkig opent het merk nu ook eindelijk een winkel in Amsterdam. In een bericht op Facebook en Instagram maakt het merk bekent dat zij een winkel openen op de Nieuwendijk 229L. “Met trots presenteren wij onze Colour Boutique in Amsterdam”, staat er in het bericht. Alle nagellak-kleurtjes zijn hier overzichtelijk uitgestald waardoor jij je favoriete nagellakjes nooit meer online hoeft te bestellen. Daarnaast is een bezoekje aan de winkel door de grote hoeveelheid aan kleurtjes en de roze inrichting gewoon een belevenis opzich.

Vrolijke fans

Fans van Pink Gellac zijn in ieder geval erg blij met de opening van de nieuwe Colour Boutique! Zij reageren dan ook enthousiast onder de post op Facebook en Instagram, zo schrijft iemand: “Whoop Whoop, let’s gooo! Hebben ze nog vacatures?”

Met deze hack ziet niemand jouw gellak uitgroei