Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Celebrities 13 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

André Hazes verklaart opnieuw de liefde aan Monique Westenberg

Afgelopen weekend maakte André Hazes zijn grote show-comeback tijdens de Holland Zingt Hazes-concerten. De concerten maken duidelijk iets positiefs in hem los want hij verklaart opnieuw de liefde aan Monique Westenberg, de moeder van zijn zoon, André jr (jr!?). De twee hebben al jarenlang een knipperlichtrelatie, toch deelt de zanger nu op Instagram: “Mijn hart ligt voor altijd bij jou. En ik zal nog langer van je houden.”

De liefde teruggevonden

Na een lange afkickperiode, om van zijn drugsverslaving en burn-out af te komen, stond André Hazes na anderhalf jaar weer op het podium. Hij wilt opnieuw beginnen en maakte met zijn Holland Zingt Hazes-concerten een goede start. Ook laat hij weten de liefde met Monique opnieuw te hebben teruggevonden. Op Instagram deelt de zanger een zoenende foto en deelt hij zijn dankbaarheid.

“Jij hebt mij altijd meer liefde gegeven dan ik verdiende. Je was er in goede, en hebt mij nooit laten vallen in slechte tijden. Je hebt altijd gezien dat er nog goed in mij zat terwijl ik daar zelf aan twijfelde. Waar ik het meest dankbaar voor ben dit weekend, is dat ons kleine aapie tegen een vader opkeek die is wie hij nu is. En dat ben ik mede dankzij jouw eindeloze hoop, steun en geloof. Mijn hart ligt voor altijd bij jou. En ik zal nog langer van je houden”, aldus Hazes.

Weer samen

Monique comment op het bericht met: “I’m your rock, you’re my star.” Eerder deelde zij al “fucking trots te zijn op deze gozer”, Hazes reageerde hierop met: “Ik hou van jou, schat!” Het lijkt er dus op dat het stel weer officeel samen is, al is dit nog niet bevestigd. Er is wel een hoop liefde gaande zoals je kunt zien.

André Hazes schuift aan bij Jinek: ‘Ik vind ons gezin een beetje sneu’