Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 5 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

Deze goedkope selftanner gebruiken Ryan Rosling en Margot Robbie in de nieuwste ‘Barbie’-film

We hebben de beelden vast allemaal al gezien: de BTS-shots van Margot Robbie en Ryan Gosling als Barbie en Ken in de nieuwste live-action Barbie-film. De twee paraderen rond in kleurrijke pakjes (op rolschaatsen!) en het zongebruinde kleurtje mag natuurlijk niet ontbreken. Het zijn tenslotte ‘de perfecte poppen’. Nu schijnt het zo te zijn dat een populaire zelfbruiner gebruiken, maar duur is ‘ie niet.

En makkelijk te verkrijgen ook!

De selftanner-routine van Barbie en Ken

Volgens Kimberley Nkosi, de ‘tannin artist’ van de film (ja, dat bestaat echt) gebruikt vooral Ken een speciale combinatie van hele toegankelijke producten. Deze selftanners zijn al een tijdje trending op TikTok dus waarom zouden ze dan niet werken voor Mr. Gosling? Juist, geen reden toe.

Het gaat om de producten van Isle of Paradise – gewoon verkrijgbaar bij Douglas, maar ook bij andere online webshops. Eerst gebruikt Nkosi de Prep It Priming Spray en daarna gebruikt ze Self-Tanning water.

Deze combinatie zorgt voor een perfect gebruinde huid, zó perfect dat het Ken-approved is. Nou.. dat wordt rennen (oke, surfen) naar de webshop om in de slaan voor deze zomer. We kunnen onze teint best een handje helpen, is nog gezonder voor je huid ook. Hoef je niet uren te bakken in de zon!

Blondes have more fun: 10x dit herken je zeker als je blond bent