Emma Toussain
Emma Toussain Food 4 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

McWrap Greek en Pop Dots: McDonald’s introduceert nieuwe items op het menu

Goed nieuws! McDonald’s introduceert vanaf vandaag een aantal nieuwe favorieten voor de warmere maanden. De Homestyle Crispy Chicken Greek en McWrap Greek zijn geïnspireerd op de karakteristieke smaken van de Griekse keuken: een heerlijke combinatie van hartig en fris. Beide zijn verkrijgbaar met krokante kip of in een vegetarische variant. Ook de Bacon Cheese is nieuw. Deze burger met – zoals de naam al verklapt – kaas en bacon is exclusief als Deal in de McDonald’s App verkrijgbaar. Voor de nodige verkoeling tijdens de warmere maanden lanceert McDonald’s de verfrissende Milk Shake Tropical en de onweerstaanbare McFlurry Maltesers. Ook komt de nieuwe zoete snack Pop Dots vast op het menu.. daar worden wij heel erg blij van.

Wanneer gaan we een rondje McDrive?

Nieuwe items op het menu bij McDonald’s

Een soort Griekse vakantie, dat gevoel moet je krijgen als je eten koopt bij McDonald’s. De McWrap Greek is nu al een van onze favorieten! Lekker voor de lunch – en de Homestyle Crispy Chicken Greek, met onder andere witte kaasblokjes, Greek salsa en frisse yoghurtsaus. In de vegetarische variant geniet je van dezelfde smaken, maar dan met een krokante Valess burger. Voor de liefhebbers van de Cheeseburger is er de nieuwe Bacon Cheese: een klassieke Cheeseburger, maar dan met crispy bacon als extra topping. Let op, want deze burger is exclusief als Deal in de McDonald’s App verkrijgbaar.

Snacks

Probeer als toetje eens de nieuwe McFlurry Maltesers: een onweerstaanbare combinatie van romig softijs, stukjes Maltesers en rijke chocoladesaus. Zin in iets verkoelends? Nieuw voor deze zomer is de frisse en romige Milk Shake Tropical, met de smaak van tropisch fruit.

Als snack voor erbij kun je opnieuw genieten van de Cheese Snacks – krokante kaas snacks met chilidip – die tijdelijk (helaas) terugkomen op het menu en verkrijgbaar zijn in porties van vier of acht stuks. De nieuwe Pop Dots: balletjes van donutdeeg met een zachte vulling van aardbeien-, stracciatella- of chocoladesmaak zijn heerlijk voor bij de koffie, of natuurlijk gewoon als je zin hebt in iets zoets.

Dog lover? Zoveel geld ben je gemiddeld kwijt aan een hond