Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 6 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Oei! De botoxbehandeling van Ex on the Beach-Shirley pakte helemaal verkeerd uit

We kennen Shirley Cramer van programma’s als Ex on the Beach: Double Dutch, Temptation Island en Eating With My Ex. Dat zij ervan houdt om in de spotlights te staan is dus wel duidelijk. Ook weten we allemaal dat de meeste realitysterren niet vies zijn van cosmetische ingrepen, zo heeft ook Shirley al meerdere keren iets laten veranderen aan haar uiterlijk. Toch lijkt dit niet altijd goed uit te pakken.. Ze deelt een ‘mislukte’ botox-ingreep op haar TikTok.

Shirley Cramer

Shirley deed in 2019 samen met haar ex-vriend Damian Diepenveen als koppel mee aan Temptation Island VIPSNa het programma kwam er een einde aan hun relatie, maar Shirley houdt een grote online fanbase over. In 2021 besluit zij om mee te doen aan Ex on the Beach: Double Dutch, ook schuift de realityster aan bij Eating With My Ex.

Mislukte botox ingreep

Toen Shirley besloot om mee te doen aan Ex On The Beach moesten fans even twee keer kijken of zij het wel echt was. Dat de realityster hier en daar wat cosmetische ingrepen had gedaan was wel duidelijk. Toch besluit zij nog iets aan zichzelf te laten veranderen, alleen dit keer loopt het niet helemaal goed af. Shirley deelt op TikTok dat ze botox in haar kaken heeft laten spuiten, zodat ze niet meer op haar tanden kan knarsen tijdens het slapen.

Ze deelt dat je deze ingreep normaal gesproken niet hoort te zien, maar bij haar pakt dit anders uit. “Als ze een beetje verkeerd prikken dan kan je niet meer breed lachen”, en dat is bij Shirley precies het geval. Op haar TikTok deelt ze het resultaat van haar mislukte botox-ingreep. “Het zit er al anderhalve maand in en het wordt gewoon niet beter als dit. Ik lijk op Woody van Toy Story“, zegt Shirley terwijl ze probeert te lachen.

@shirley.cramer

best jammer #fyp #foryou #foryoupage #voorjou

♬ original sound – Shirley Christina Cramer

Comments

Mensen in de reacties lijken ook te zijn geschrokken van de ingreep. Zo reageert iemand: “Jeetje wat heftig. Heel ander mens.” Andere vinden het resultaat van de botox op een filter lijken. Ook raden de meeste mensen aan om gewoon een knarsbitje aan te schaffen. Gelukkig staat er ook een geruststellende reactie voor Shirley tussen, een tandartsassistente reageert: “Het werkt weer uit, na twee/drie maanden lach je weer zoals voorheen. Kaakspierbotox moet je bijhouden namelijk.”

EOTB-Sem gaat voor een tweede neuscorrectie en dit is de reden