Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 30 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn zoenend gespot en fans zijn hier allesbehalve blij mee

Dit nieuws is je de laatste paar dagen vast niet ontgaan. Overal op social media is namelijk te zien dat Jutta Leerdam al dagen samen wordt gespot met ‘bad boy’ Jake Paul. Het begint er dus steeds meer op te lijken dat de twee aan het daten zijn. Leuk zou je denken, maar daar denkt Nederland totaal anders over.

Fans laten namelijk weten dat ze alles behalve blij zijn.

Jutta Leerdam en Jake Paul

Jutta Leerdam had een hele tijd een relatie met Koen Verweij. Deze relatie liep echter vorig jaar stuk omdat Koen Verweij was vreemdgegaan. Na al deze ellende lijkt Jutta klaar te zijn om weer te daten. En dat doet ze niet met zomaar iemand. De Nederlandse wereldkampioen werd namelijk twee weken geleden voor het eerst met Jake Paul gespot. De twee waren op dat moment samen in Miami, maar hebben volgens bronnen al sinds eind vorig jaar contact via Instagram.

Nu lijkt het erop dat maanden praten zich heeft ontwikkeld tot een relatie. Jutta Leerdam en Jake Paul worden op dit moment namelijk non-stop samen gespot. Zo was Jutta gisteren nog op de achtergrond te zien van een video van Jake Paul. En nu heeft een bron zelfs aan TMZ Sports bevestigd dat Jutta en Jake zoenend zijn gespot in het LPM restaurant in Miami.

Rowenna deelt haar meest awkward moment tijdens de opnames van Love Island

Reacties

Hoewel het hebben van een relatie normaal hartstikke leuk is lijkt Nederland totaal niet onder de indruk te zijn van dit nieuwe koppel. Fans laten namelijk weten dat ze Jake Paul maar niks vinden. Zo schrijft een fan onder een video waarin het koppel wordt besproken: “Ongelooflijk teleurgesteld in Jutta ben geen fan meer.”

Andere fans schrijven: “Jake staat sws bekend om het geen 2 maanden vol te houden dus”, “Neee aub niet Jake Paul”, “Wat zien mensen in die gast” en “Wat een rare combinatie 😵‍💫.”

Esmee Cox vertelt alles over stiekeme seks tijdens de opname van Love Island

Wat vind jij ervan dat Jutta Leerdam en Jake Paul aan het daten zijn?