Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 1 aug 2022
Leestijd: 1 minuut

Oh no: schaatskoppel Jutta Leerdam en Koen Verweij uit elkaar

Het leek zo’n powerkoppel: schaatsers Jutta Leerdam en Koen Verweij. Beiden gaan voor de winst, trainen keihard en genieten samen van het leven als topsporter, zo was ook te zien in hun eigen documentaire op Videoland. Toch werden er afgelopen tijd wat verontrustende berichten gepost op het juicekanaal van @lifeofyvonne.

Zo zou Koen regelmatig met andere dames afspreken, zonder dat Jutta daar van af wist. Afgelopen weekend werd Koen gespot in Haarlem waar hij met een blonde dame stond te zoenen – Yvonne had daar de beelden van.

Jutta en Koen uit elkaar

Vandaag post Jutta dan ook een Story op Instagram waarin ze laat weten dat zij en Koen inderdaad, na een relatie van 5 jaar, uit elkaar zijn. “We zitten in verschillende fases van ons leven en we zijn niet meer de match die we ooit waren.” Wel sluit ze daar bericht positief af: “Let’s focus on the good things.”

@juttaleerdam

Ook Koen heeft van zich laten horen en hij benadrukt dat Jutta de keuze heeft gemaakt om de relatie te verbreken.

@Koenverweij

Documentaire

Afgelopen januari was het stel nog te zien in hun eigen documentaire ‘Koen en Jutta – Alles of niets’ op Videoland. RTL vertelt over de inhoud van de docu: “Naast het compleet afzien zijn er ook momenten voor ontspanning. Tijdens de familiebezoeken spreken ouders, broers en zussen openlijk over de impact die het schaatsleven van Koen en Jutta op hun familieleven heeft.”

Girl power: deze twee Nederlandse vrouwen debuteren dit jaar op de Olympische Winterspelen