Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 1 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Mascha Feoktistova (beter bekend als Beautygloss) heeft een huis gekocht in Amerika

Mascha Feoktistova is al jááááren een van de grootste beauty YouTubers van Nederland, onder de naam Beautygloss. Ze was een van de eerste Nederlandse bloggers en YouTubers en dat heeft haar geen windeieren gelegd. Ook is ze inmiddels onderneemster en verkoopt ze o.a. hele handige planners. Ook privé gaat het lekker: Mascha en haar man Gregor zijn al een stelletje sinds de middelbare school en zijn getrouwd sinds 2017. Dat de twee graag in Amerika komen is geen geheim, dat zien we regelmatig in haar vlogs. Vandaag deelt ze wel heel leuk nieuws met ons: ze hebben een huis gekocht in The USA!

Mascha en Gregor kopen huis in Amerika

De twee komen regelmatig in Amerika en ze steken het niet onder stoelen of banken: ze zijn gek op dat land. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en dat spreekt ze dan ook zo aan. Inmiddels zijn ze ouders geworden van dochtertje Mila en de kleine meid mag mee op reis. Het gezin was een tijdje in Amerika omdat ze graag wilden onderzoeken of het mogelijk zou zijn om daar een huis te kopen. En ja hoor: het is ze gelukt! Mascha plaatst vandaag een foto op Instagram met de tekst dat ze erin zijn geslaagd om een huis aan te schaffen. Het crèmekleurige huis staat in Orlando (Florida) en ze zijn MEGA blij.

“WE HEBBEN EEN HUIS IN AMERIKA GEKOCHT! Oh my god wat een droom 🙌🏻 Zo dankbaar dat dit kan en dat onze droom is uitgekomen. Het ‘wit creamy’ vakantiehuis in Orlando is nu officieel van ons 🥹 Ik kan het nog steeds niet helemaal beseffen maar it’s true. Niet alleen ons eigen privé vakantiehuis maar óók een plek die we gaan verhuren aan anderen die willen genieten van het leven daar 🌴 We houden jullie uiteraard op de hoogte via de vlogs. Wil je een tour zien, check dan Vloggloss vlog 2770 (en als je de bezichtiging wilt zien voor we een bod deden, dus onze eerste keer in het huis – vlog 2762, erg leuk om terug te zien!). Het was voor ons ook ZO leuk om te zien hoe enthousiast iedereen in de comments was/is over het huis, toen we dit online zette hadden we hem natuurlijk al gekocht. Maar je VOELT gewoon dat dit hem is. Mega mega dankbaar voor alle support en dat we überhaupt de positie hebben om dit te kunnen doen 🔥”

YouTube

Wil je zien hoe dit allemaal zo gekomen is? Mascha vertelt er meer over in haar nieuwste vlog:

Dit is waarom mensen massaal hun friet in een milkshake dippen