Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Parfum 30 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Bij deze parfumerie in Amsterdam maak je je eigen unieke parfum

Het vinden van het perfecte parfum blijft altijd een uitdaging. Of je liever een zware of een lichte parfum draagt of een zoete of kruidige geur, dat zal je waarschijnlijk wel weten. Maar om vervolgens het perfecte luchtje te kiezen uit de honderden opties die een parfumerie te bieden heeft is net wat lastiger. We know the stuggle: je wil geen geurtje die iedereen al heeft, maar welke wil je dan wel?  Wij hebben een secret spot in Amsterdam ontdekt waar jij je eigen parfum kunt samenstellen. Zo loop jij met een unieke geur de winkel uit.

Sultan Parfum

In de Amsterdamse Poort bevindt zich een winkeltje genaamd Sultan. Dit is een parfumerie die haar eigen parfums maakt. De gelijknamige eigenaar, Sultan, komt uit het Midden-Oosten en is opgegroeid in een grote familie van parfummakers. Geen wonder dus dat hij een goed neusje heeft om de perfecte parfums samen te stellen! ”Als kleine jongen begon ik al met parfum maken, op zoek naar de lekkerste geuren die samengesteld zijn met de hoogste kwalitatieve ingrediënten. Mijn plan is om het werk van mij en mijn familie te delen met de rest van de wereld. Sultan Parfum staat voor parfum met hoge kwaliteit en wordt met veel aandacht en zorg samengesteld”, aldus de eigenaar zelf.

Unieke geur

Het bijzondere aan Sultan Pafrum is dat Sultan de unieke geuren zelf ontwikkelt. De vriendelijke eigenaar gaat met jou in gesprek, vraagt naar jouw wensen en van welke geuren je normaal gesproken houdt. Op basis hiervan maakt Sultan ter plekke een unieke geur voor jou, maar niet alleen de geur is uniek, ook de verpakkingen zijn ontzettend mooi en deze mag je zelf uitkiezen. Daarnaast zijn de parfums zijn van goede kwaliteit en blijven ze lang hangen.

Secret spot

Deze bijzondere parfumerie is pas sinds 2020 geopend, vandaar dat dit nog een kleine hidden gem is. Dit is ook aan de prijs te zien, een unieke samengestelde parfum van 50ml is maar 25 euro! We get it, jullie staan waarschijnlijk te springen voor de exacte locatie. Je vindt Sultan Parfum in de Amsterdamse Poort op Bijlmerplein 689E.

Perfect geföhnd haar zelf creëren? Met deze tutorial is het een makkie