Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 28 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Prinses Ariane gesprek van de dag: ‘Wat een prachtige verschijning’

Gister vierden we massaal de verjaardag van koning Willem-Alexander en het gezin zelf viert dat natuurlijk gewoon mee. Op een nette en koninklijke manier, dat wel. De familie was gisteren in Rotterdam en twee van de drie prinsessen waren aanwezig tijdens de feestelijke ronde. Alexia kon er niet bij zijn wegens examens, Amalia en Ariane voegden zich bij hun ouders.

En wat zagen ze er toch allemaal weer mooi uit.

Prinses Ariane gesprek van de dag: ‘Wat een prachtige verschijning’

Amalia is natuurlijk onze kroonprinses, dus het is niet zo gek dat je het meest over haar hoort. Maar haar zusjes worden nu steeds ouder en dat valt op, natuurlijk helemaal op zo’n dag dat je als familie in de picture staat. De 16-jarige Ariane is gesprek van de (konings)dag. Ze droeg een pak met blauwe accenten, helemaal van deze tijd.

Ook Twitter staat vol met reacties op de outfit en algehele look van de jongste prinses:

Het pak van Ariane is van Max & Co en ze draagt Natan-schoenen van haar moeder, een favoriet merk van Máxima. Niks geen oranje kleur, maar juist koningsblauwe accenten. Geen tuttige jurkjes voor de dames, het is tenslotte 2023 dus dat kan echt niet meer.

It’s in the fam

Ook grote zus Amalia straalt. Ze heeft een lastige tijd achter de rug, door de nare bedreigingen die zij ontving aan het begin van haar studieperiode. Tijdens haar reis door het Caribisch gebied vertelde ze: “Ik ga er heel eerlijk in zijn dat ik het nog steeds heel erg moeilijk heb”, zei ze haar laaste dag op Sint-Maarten. Maar.. op koningsdag is er geen tijd voor negativiteit en ze ziet er prachtig uit. De prinses draagt ook een pak, net zoals haar zus, maar dan een felroze. Daarbij draagt ze een tas van het populaire Jacquemus in een groene kleur.

Plottwist: dít koppel verlaat Temptation Island eerder dan verwacht