Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 2 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Finally! Vanaf deze datum is ‘After Everything’ in de bioscoop te zien

Aan de ingewikkelde love story van Hardin en Tessa komt binnenkort helaas een einde. Maar voorlopig zijn we nog aan het uitkijken tot het vijfde en laatste deel van de After-films in de bioscoop verschijnt. We hebben al kunnen genieten van een kleine teaser, maar nu ook de trailer van After Everything online staat kunnen we al helemaal niet meer wachten.

Nog meer goed nieuws: we weten ook eindelijk de release datum!

Deel vijf

Als je After Ever Happy hebt gezien, kon je al inschatten dat er een vijfde deel van de filmreeks aan zat te komen. Aan het einde van de film waren namelijk de woorden ‘to be continued‘ te zien. Voor fans kwam dit niet helemaal als een verrassing aangezien de films gebaseerd zijn op de vijfdelige boekenreeks van Anna Todd. Voordat we dieper ingaan op After Everything, hebben we nog even een kleine throw back: want wat gebeurde er ook alweer precies in deel vier?

After ever Happy

In het vierde deel van de After-serie lopen Tessa en Hardin tegen een aantal uitdagingen aan. Hoewel ze nog steeds samen zijn, is het onzeker of hun love story ooit nog een happy end zal krijgen. Een ontdekking uit het verleden zet Hardins leven op zijn kop, waardoor ook Tessa het nodige moet verwerken. Ze is niet langer het onschuldige meisje dat ze was toen ze Hardin leerde kennen. Naarmate er meer informatie boven tafel komt over Hardins verleden, stoot hij steeds meer mensen van zich af. Tessa is de enige die hem begrijpt en kan kalmeren. Terwijl hij haar nodig heeft, vraagt Tessa zich af of zij hem ook nodig heeft. Ze twijfelt of ze hem kan redden zonder zichzelf te verliezen.

Trailer After Everything

Het vijfde en laatste deel van de After-serie draait om de emotionele ontknoping tussen Hardin en Tessa. Want de grootste vraag die bij iedereen speelt: eindigen zij ‘After Everything‘ samen? In de trailer is te zien dat Hardin een boek aan het schrijven is over zijn liefdesleven. Als hij vastloopt besluit hij om naar een oude liefde af te reizen, hij werkt zichzelf aardig in de problemen en komt nog een keer tot het inzicht dat hij niet zonder zijn soulmate, Tessa, kan. Aan het einde van de trailer zien we Hardin bij het altaar staan, betekent dit dan eindelijk een happy end voor de tortelduifjes? Om daar achter te komen moeten nog even geduld hebben, want After Everything is pas vanaf 13 september in de bioscoop te zien. Verrrry exciting.

50 vragen om aan je lover te stellen als jij je verveelt