Redactie
Redactie Life 19 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Gedraaide kaarsen zat? Deze kaarsen hebben andere bijzondere vormen

Kaarsen waren altijd al een ding, maar worden tegenwoordig alsmaar populairder. En niet zomaar, ze komen namelijk in allerlei bijzondere vormen. Je kan er de ruimte mee decoreren en het geeft je interieur meer warmte en sfeer. Genoeg redenen om er een (lees: veel) in huis te halen dus.

Ben je gedraaide kaarsen nou wel een beetje zat aan het worden of wil je je kaarsencollectie uitbreiden? We hebben de leukste kaarsen in bijzondere vormen voor je op een rijtje gezet.

Deze kaarsen hebben bijzondere vormen

1. Pilaarkaarsen

We beginnen met deze prachtige kaarsen in de vorm van pilaren. Deze dikke kleurrijke kaarsen van de Nederlandse designer Lex Pott brengen ongetwijfeld veel sfeer in je interieur. De kleuren worden als het ware op elkaar gestapeld en branden ruim 90 uur.

Ze zijn beschikbaar in de maten S (€39,00), M (€45), L (€49) en XL (€55) op Mudinmay.com.

2. Ombre kaarsen

Deze kaarsen hebben een ombre effect en stelen de show in elk interieur. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren (hierboven zie je de kleur ‘Horizon Blue’. Hij is 35 cm lang, heeft een diameter van 2,5 cm en brand ongeveer 15 uur lang.

Voor deze prachtige ombre kaars betaal je €3,25 op Mudinmay.com waar je ook terecht kunt voor de kleuren ‘Dutch Orange’ en ‘Foggy Maroon’.

3. Kaars met een bocht

Met bijzonder, bedoelen we ook écht bijzonder. Deze kaars heeft een bocht en is verkrijgbaar per ‘kwart bocht’. Je kan er zelf verschillende vormen mee creëren. Als je een cirkel wilt, dan heb je er vier nodig – zet ze tegen elkaar aan en klaar ben je.

De kaarsen zijn handgemaakt van 100% paraffine, zijn 10 cm lang, hebben een diameter van 5 cm en branden ruim 13 uur. Je haalt ze in huis voor €13,50 per stuk op Mudinmay.com.

4. Bend kaars

Deze kaars van Broste Copenhagen hebben wel een hele bijzondere vorm. Waar je ‘m ook plaatst, het is ongetwijfeld een eyecatcher. Hij is 21x4x20cm en kost je €29,95 op Homezy.nl.

5. Bend kaars boog

Liever iets minimalistisch? Dan ga je deze variant van de bend kaars heel leuk vinden. Deze kaars is in de vorm van een boog en is in de kleur ‘Honey gold’. Daarnaast is ‘ie ook nog beschikbaar in een lichtgrijze en donkergrijze kleur.

Deze boog kaars is 14,5×16,5cm en kost je €37 op Nordicnest.nl.

6. Bubble kaars

Deze vorm wordt ook steeds populairder. De bubble kaars van Some Sisu is handgemaakt van sojawax en geeft je interieur een speelse touch. Beschikbaar in de kleuren beige (die je hierboven ziet), paars, roze en bruin. Voor €16,95 op Etsy staat ‘ie bij jou in huis.

7. Kaars in de vorm van een schelp

Kijk jij ook zo uit naar de zomer en houd je van tropische looks in huis? Dan mag deze prachtige kaars van Some Sisu in de vorm van een schelp absoluut niet missen. Wederom is deze kaars gemaakt van sojawax en is beschikbaar in verschillende kleuren. Je koopt ‘m voor €14,95 via Etsy.