Emma Toussain
Emma Toussain Love & Seks 5 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

OMG: deze in deze dierentuin kan je een kakkerlak vernoemen naar je ex

Een kakkerlak vernoemen naar je ex, om deze vervolgens te voeren aan een dier?! Klinkt voor veel mensen met een bad break-up als een droom en het kan nu in een dierentuin in Amerika. Cry Me A Cockroach, heet het initiatief.

Een kakkerlak naar je ex vernoemen

Het gaat om het verwerken van je gevoel, aldus de dierentuin. Je kunt een kakkerlak, een rat of een stuk groenten vernoemen naar je ex en deze vervolgens voeren aan een dier. Een heartbreak healer, noemen ze het. Het is onderdeel van een fundraiser en je kunt donaties doen van  $5, $10 of $25. Door te doneren help je de dierentuin, de San Antonio Zoo, om hun missie om hun dieren een toekomst te kunnen garanderen.

Goed nieuws: iedereen ter wereld kan doneren. Dus je hoeft niet daar fysiek aanwezig te zijn, je kunt vanuit je luie stoel geld doneren en dan wordt er een kakkerlak met de naam van je ex gevoerd aan een hongerig beest.

Een kakkerlak kopen doe je hier. Mocht je liever geen dier opofferen kan je ook een stuk groente kopen, dan krijgt het beest een wortel of een stukje sla. Maar het wordt dus wel opgegeten. Een soort agressie-meets-liefdestherapie op afstand dus.

San Antonio Zoo
San Antonio Zoo

Eindelijk over je ex heen?

Als je dan eindelijk dat hoofdstuk hebt afgesloten, is het goed om je te omringen met zo veel mogelijk positiviteit. Natuurlijk kan dat met vrienden, maar je spendeert waarschijnlijk veel tijd online dus denk daar ook aan.

Vroeger werden social mediaplatforms gebruikt om je leven te delen. Eén plek waar je alles wat je meemaakte kon dumpen, waardoor andere mensen konden meegenieten. Tegenwoordig lijkt alles op social media groter, mooier en indrukwekkender te moeten en daar hebben steeds meer mensen last van. Je begint daardoor namelijk te vergelijken, je af te vragen waarom jouw leven er misschien niet zo uitziet als dat van iemand anderas en je krijgt een hunkering naar altijd meer.

Maar meer is niet altijd het juiste antwoord. Misschien kan jij je hier wel in vinden, maar misschien ook helemaal niet. Het ligt er maar net aan wie jij precies volgt en welke content er bij jou langskomt. Gelukkig heb je dat zelf in de hand. Wel op zoek naar wat meer positieve energie op Instagram? Dan ben je aan het juiste adres. Wij vertellen je namelijk welke Instagram-accounts je kunt volgen voor een dagelijkse dosis positieve energie!

 

De unicorn heatless curls geven jou blijkbaar de allerbeste krullen ooit